Vučić: Ima novca da se penzije povećaju čak i bez rebalansa budžeta

Ostavite komentar


  1. Dakle, ovaj Vučić nema ni zrno stida i srama. Protivustavno otme od penzionera penzije. Tim parama plaća svoje botove koje je zaposlio po srpskoj administraciji. Natera svojom protivustavnom politikom hiljade mladih stručnjaka da pobegnu iz Srbije. I još se pući pred iznemoglim penzionerima u staračkom domu i „zahvaljuje“ na njihovoj trpeljivosti i „želji“ da otetim penzijama pomognu mlade.

  2. HVALA MU, ŠTO MI OTIMA PENZIJE?

    ΛV je do sada povećavao penzije na svakih 15 dana, kako je počeo, povećavaće je svakodnevno. On treba da zna, da je penzija stečena imovina radom i radnim stažom. Svako dok radi odbija mu se od plate za PIO iznad 11% bruto zarade. Uravnilovka u penzijama niti je korektna niti po ustavu, te podela na „siromašne“ i „bogate“ penzije je izmislila Vlada na čelu sa ΛV – ‘grobar penzionera‘, kao najveća glupost. Ako mu smetaju penzioneri neka ih uništi, a počeo je uspešno. O ukidanju njegove otimačine penzije, usklađivanje penzije sa troškovima života, ni reči. On izgleda kao da nema dušu? Kako može onako idiotski i cinično da se zahvali penzionerima što im otima penzije bez njihovog odobrenja i samovoljno.

  3. Reforme kojima su i penzioneri doprenili, dale rezultate i sada u državnoj kasi ima novca da se penzije povećaju čak i bez rebalansa budžeta.

  4. IZUMRLA PERSPEKTIVA!

    Sramota je da ova opštenarodna lopovčina da omalovažava celokupnog srpskog stanovništva građane, penzionera , radnika, đaka i studenata. Nekima (700 hiljade penzionera) otima 10-20% penzija već četiri godine. Od favorizovanih 1,3 miliona penzionera napravio je veću bedu, obikaljaju kontejnere za smeće, ubijaju i samoubijaju ne videći izlaz iz bede, jadi i gladi. Da je uradio nešto možda bi mu se i oprostilo, on je otete pare poklonio čuvenim inostranim investitorima, domaćim tajkunima i lopovima, a ne za fiskalnu konsolidaciju države, već za fiskalnu konsolidaciju familije, partijskih-napredno radikalnih drugova i drugarica, punjenje budžeta propalih firmi kojim rukovode kadrovi vazduplohova sa srpskih aerodruma, teleprontera vračarskih pašnjaluka i u džepovima njihovih finansista. On je sebi napravio lopovska posla, a o vraćanju otetog i oskrnavljenog i matematičkog usklađivanja sa troškovima života, kao da mu deda, rekao da zaboravi. i idiot stvarno zaboravio, opravdano demencija je bolest s kojom se umire. On se hvali sa basnolažnim uspesima, a narod ima standard bedno gladujući, četvrtinu stanovništva je u zoni bede, ne afričke, nego još gore, naše. Njegovi glasači se ubijaju ili ubijaju jer ne vide kako da se ishrane i ishrane toliko očekivanih dece. To je njihova borba za porast nataliteta. Nakon samočistke penzosa, ko će još da živi u njegovoj, a toliko, voljenoj zemlji. On sada hoće da uvede vojni rok, a ne pita se ko bi ga služio, misli na babe i istrošenih deka. Jedina dobra njegova strana obaveštavanja glasača je da će povećati penzije , a informacija teče od početka godine i idu samo brojke gađanjem, ko pogodi dobija kvisko, od meseca do meseca. Ovakve laži nisu mogli da osmisle ni profesori najlažnijeg univerziteta pod okriljem ΛV. To se mnogo veštije radi sada nego ikada u istoriji srpstva. Zna se i može se, a vas moji fanovi ko vas šiša, neka vas šiša i na dalje. Živi bili ako možete, a morate?

Ostavite komentar


Ekonomija

U Nemačkoj obeležena desetogodišnjica Berlinskog procesa 10

U Nemačkoj obeležena desetogodišnjica Berlinskog procesa

Privredni forum "Zapadni Balkan kao ekonomski prostor na putu ka Evropskoj uniji - 10 godina Berlinskog procesa" održan je danas u Berlinu povodom obeležavanja deset godina od pokretanja tog ključnog okvira za ekonomsko i političko povezivanje zemalja Zapadnog Balkana sa EU, saopštila je Nemačko-srpska privredna komora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.