Vučić: Od petka hleb sava jeftiniji tri dinara, molićemo MMF da ne povećavamo cenu struje

Ostavite komentar


  1. Cena osnovnih namirnica polako počinje da opada i to me izuzetno raduje.

  2. @Luka
    Mozda cena SNS sendvica opada, posto je potraznja istih opala. Sve ostale cene i dalje rastu.

  3. Mi isključivo samostalno donosimo odluke – reče Predsednik. Zamolićemo MMF da ne podižemo cenu struje- reče Predsednik.

  4. Oh Luka vi to slusate g-din. Momirovica ili ste se licno uverili mislim za istu kolicinu para proslog i ovog meseca mozete da kupite vise ili mozda ipak manje, sta mislite. Ziveli

  5. Znači 90 dinara mesečno pa puta 12 meseci godišnje ću uštedeti do 1080 dinara, nema šta stvarno je Srbija tigar u ekonomiji!

  6. Какво повећање цене струје? У Европи струја појефтињује стрмоглаво. У Неким земљама потрошачима се плаћа да што више троше струју. Није чудно. То је начин да електроенергетски систем не буде угрожен. Дакле, у Србији, такође, струја треба да појефтини. Иста или виша цена – то је сада бесмислено и недопустиво. Нека нас Вучић не замајава својом „бригом“ за наш стандард. И без промене цене, све већи профит се пребацује на невидљиве рачуне-

  7. Jeste, moliće MMF koliko da košta hleb u Srbiji! Neće on nikoga moliti. On je sam i podigao cene. Sada će da ih spusti, jajara jedna!

  8. To ako nas ne spase , pojevtinjenje hleba za 3 din. a jadna je zemlja kojoj MMF određuje cenu struje

  9. Otkad MMF diktira cenu struje, Sunce li Vam Vaše. I mi suverena država. Ostaće upamćen u istoriji Srbije kao Aleksandar Mali.

  10. Đabe kad nemam čime da namazem taj takozvani Sava kruh , mast i čvarci su jako poskupili ….

  11. Čitam da na zapadu trulom struja nikad jeftinija ,što sad ne uvozimo ….

  12. Svako dete od jednog dana do 16 g , izbrojano do poslednje glave, DOBIJA 10 000 din.JEDNOKRATNO.?
    Predsednice , kada ces plaćati po kilogramu žive vage deteta , MESECNO?

  13. Hleb Sava kostace 54 dinara sto je odlicna cena. Jos ako struja ne poskupi, bice ekstra.

  14. Predsednik Srbije MOLI MMF da ne povecava cenu struje koju proizvodi EPS koji je u vlasnistvu Srbije. NATO salje dodatnih 500 vojnika na Kosovo i kaze Srbima i Albancima, pazite sta radite. Sta vam ovo govori? A u USTAVU pise da je Srbija suverena drzava. Neke stvari ovde ne stimaju!

  15. Kako se to moli u politici da bi se nesto postiglo? Evo ja „molim“ njega da se skloni. Pa nije valjda manje duševan od MMFa?!

  16. Predsednik, da ovako galantno donosi odluku o ceni hleba? Da li je on po ustavnim ovlašćenjima predsednika ima ustavno-zakonsko pravo za ovako nešto?
    Sad će i ratari da blokiraju sve puteve pred žetvu! Koji dalekovidi vrhunski vođa!
    Kome će sl. put da podvikne, sa balkona???

  17. MMF? Zašto im veličanstveno ne PODVIKNE i gotovo! Koliko je on jak u svojoj Guberniji. Slika sa balkona, kao da je iz Severne koreje, gde svi oko vođe, “ vataju beleške!

  18. Opet se igra pamćenjem naroda! Radikali su onomad obećali hleb za 3 dinara, on spušta cenu(sa kojim pravom se preskače Vlada?) za 3 Dinara. Da je hleb oslobodio PDV, veće bi bilo smanjenje cene! On to nama velikodušno poklanja naše pare, kao i svima iz Budžeta, koji se puni iz džepova naroda- poreskih obveznika, ili iz kredita, koje podiže u ime naroda, koji čak ni čukun unuci naši neće otplatiti.Uvodi nas u Ekonomsko Ropstvo!!!! Ima li ko da ga smiri?

  19. Ako kupimo jednu veknu Savu ,uštedimo na godišnjem nivou 1095 Dinara u gotovini….

  20. Samo da pitam gde je ta pomoć pekarama? Ja struju plaćam 100% više nego u ovo vreme prosle godine, ne sećam se da je toliko poskupela. Dakle, sve ostale sirovine su daleko skuplje, radna snaga skuplja, pa Vučiću ,evo mesi ti za te pare.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.