Vučić na otvaranju Linglonga: Da ovde provedemo mesec dana, bilo bi malo

Ostavite komentar


  1. Najbolje da se naprednjački predsednik preseli u fabriku, pa iz prve ruke da saznamo kakav je mokri čvor? Od toga zavisi i zaštita životne sredine o kojoj ta trovačka firma posebno brine.

  2. „Čudesno je sve ovo što danas imamo u Zrenjaninu. Apsolutno čudesno“
    Al’ nema pijaće vode.

  3. Predsedniče, posle 12 godina Vaše vlasti i mnogo uludo potrošenih para, Glavni grad Banata i danas nema vodu za piće. Vi se ili šalite, ili se sprdate sa građanima Banata?!

  4. Колике су плате за тих 1000 весника,до сада нису имали воду а сад неће имати ни храну кад гумара загади околину

  5. A, oni bi kao došli da im nisi dodelio koje kajve subvencije i ko zna koliko je naših para otišlo da bi oni došli. Sa sobom su poneli znanje, kako uništiti jedan grad, region raznim otrovima. I gradjani Zrenjanina i okiline, čuvajte svoje kućne ljubimce…

  6. Dodji ti nepomeniče da živiš ovde !! Ili u naselju pored „ling long“-a !! Pa ću te „pitam za zdravlje“ kroz par godina !!

Ostavite komentar


Ekonomija

Svaki korak Linglonga bio je kršenje zakona: "Otvaranjem ove fabrike autoguma, Srbija je potvrdila svoj kolonijalni status prema Kini" 10

Svaki korak Linglonga bio je kršenje zakona: „Otvaranjem ove fabrike autoguma, Srbija je potvrdila svoj kolonijalni status prema Kini“

Kineski Linglong u Zrenjaninu danas je zvanično otvorio vrata svoje fabrike autoguma koju od početka gradnje 2019. godine prate netransparentnost i kontroverze. Od užasnih uslova rada i života onih koji su je podizali, do ignorisanja slova zakona Republike Srbije i nedostajućih dozvola za gradnju, ali i onih koji se tiču zaštite životne sredine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.