Vučić: Da ljudi sa minimalnom zaradom osete brigu države

  1. Ako ce drzava da brine o gradjanima prvo neka smanji stopu doprinosa i te pare da radnicima sa minimalcem.Ovako zarvara male privrednike koji jedva prezivljavaju i nemaju dodatni izvor da plate povecanje plata i doprinosa.Samo stranci trenutno rade pozitivno a male domace ceka katanac

  2. Da li to znaci min zarada jednaka potrosackoj korpi?

  3. O cemu pricas samo u nisu je 100000 na minimalcu. Preatani da pricas bajke nego kazi kada i koliko ce se povecati i monimalac i plate i penzije. Samo nemoj da najavljujes povecanje deset posto 2026 molim ye

  4. Superhik. Ako bude povećan 10% puna kapa. I tako će biti dok još bude penzionera koji tako dopunjuju „nikad veću“ penziju. Mladi, koji neće da se učlane u SNS, odoše u uređene zemlje pa naši dični kapitalisti će, uz pomoć Superhika raditi sami, porodično sa Šrilančanima.

  5. Stočarstvo u Srbiji je u dubokoj krizi, tolikoj da je sve neizvesnije kako će se iz nje izvući. Broj stoke je toliko nizak da izgleda kao da smo izašli iz Drugog svetskog rata, a ne da živimo u vremenu „velikog prosperiteta“ kako to vlast tvrdi.

  6. Ne lupetaj više molim te. Nisu baš svi u Srbiji zombirani naprenjaci (bar ne još uvek)

  7. Nece da prestane da ubeđuje ljude! Definitivno nisu pare u pitanju,obećali su mu neograničeno vlast!!! Hajde da se svi preselimo ,a ti prekopaj zemlju uzduž i popreko,povadi iz nje sta ima,i vladaj,doživotno…….

  8. Sigurno pa sto onda nemaju da prezive , moze tri puta vise kad hrana skuplja 10 puta od 2012

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.