Vučić izazvao nestašicu parizera: Po „Boljoj ceni“ uskoro još proizvoda

Ostavite komentar


  1. Moj pas nejede to, odvratno smrdi, daliste tekizasli iz drugog svetskog rata padavam daju tu odvratnu hranu. On vas pretvara u bednike, a zena nosi I trosi vise od svih vasih Plata, nekradu to ona zaradila, Jovanka Vucic

  2. Predivno, ovo je za Vucica jedna jeftina a ekstremno uspesna PR kampanja, koju su ironicno, najvise podrzali „opozicioni“ mediji svom kolicinom paznje. Ne bi me cudilo da drugi proizvodjaci uskoro pocnu da se ukljucuju u ovo, jer se proizvodi brzo rasprodaju.

  3. U poslednjih nedelju dana više sam puta čuo reč parizer, nego u čitavom životu. Smirili ste.

  4. Inicijativa Vučića donosi olakšanje potrošačima,moze opozicija da se sprda koliko god hoce ali ova pojeftinjenja nasem narodu znace.

  5. Akcija države obezbeđuje stabilnost snabdevanja hranom,građanima mnogo znači svako sniženje cena osnovnim životnim namirnicama i oni to pozdravljaju.

  6. Da je ovaj potez Vlade Srbije i Vucica da smanji cene artiklima koji se svakodnevno koriste imao efekta,vidi se i iz prodavnica koje su za kratko vreme prodale sve ove artikle.

  7. Ovaj se „mangupira“ kao Ilon Musk, jednim tweetom pravi poremećaje na tržištu i ponosi se tim.
    Tako je isto i zloupotrebljavao svoju poziciju da reklamira Telekom.

    U SAD postoji nezavisno sudstvo pa takva osoba može i da odgovara za svoje loše postupke i zlouptrebe, u Srbiji nažalost ne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.