Vučić: Penzionerske kartice za popust u kupovini od oktobra

Ostavite komentar


  1. Bravo majstore,
    Sludeo si ove penzionere da neznaju gde biju. Dobar deo njih neće dočekati oktobar,jer gladuju veoma,veoma dugo. Pojave se na televiziji i kukaju kako ne mogu da prežive,a 98% njih je glasalo za tebe. Kod tebe neka dođu i kukaju,a ti ćeš im ispričati „tek što im nije svanulo“. Ove kartice će im pomoći da konačno dočekaju sve čari života.
    Zakqučak: Dok je ovaca biće i vune.

  2. Prvi korak ka poboljsanju statusa penzionera je postavljenje direktora Fonda PIO u skladu sa njegovom referencama…. Neobrazovan. nesposoban i bez ikakvog iskustva za upravljanje ovakvom sistemom.

  3. A pred izbore ce biti jos po 5.000,00 din..a onda jos koje obecanje i opet pobeda od izlapelih.

  4. Znači ništa đžabe smo se nadali da će predsednik ukinuti penale na penzije posle 65 godina života. Sramota i za državu i za penzioni fond kažnjavati nekoga ko je radio 40 godina e to je u najmanju ruku žalosno.

  5. Svima vama političarima ja bih podelio sve to što peozionerima delite i obećavate i besplatnu busplus samo za prvu zonu..

  6. Nas sadašnje penzionere su pre 10 godina oterali iz firmi na ulicu.
    Ovaj bar nešto da penzionerima.

  7. Penzionerima je penzija jedini izvor prihoda i zato im svaki vid pomoci ,olaksica mnogo znaci. Tako ce im i ova penzionerska kartica mnogo znaciti .

  8. Шта ће им златне картице кад пензије никад веће нису биле

  9. Ееееее јадни мој председниче у јадној Србији

  10. pa vec postoje kartice penzionerske već postoje ali nigde ne važe.nigde e sada ovde se verovatno opet preko istih prebrojava broj penzionera, ko će da radi te kartice, debele pare ce taj da uzme, debele, i isto tako bolje da je uradjeno popust na struju, infostan vodu, ovde će biti pozorište bazen bioskop itd..medjutim kojeg je lika postavio na čelu pio.fonda, koji stručnjak kao i onaj ,pečenjar iz sps..sve u svemu zamajavanje..ko zna gde će sve da učlani u koju stranku i da naplaćuje članarinu….

  11. Čemu služe kartice koje su penzioneri dobili pre nekoliko godina? Kakve sad kartice ponovo?

  12. Пуштање картица показује да неће бити пензија већ ће изгледати као социјална помоћ то је већ јасно чему треба да се надају јадни пензионери,

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.