Vučić poručio građanima: Filozofija „da radim manje“ ne može da prođe

Ostavite komentar


  1. A sta je safilozofijom „radim mnogo, a loše“ ?
    To kod nas prolazi vec 12 godina.

  2. A šta ti celog života „radiš“, leba ti ?
    Ti si najveći neradnik kojeg sam u životu sreo. Celog veka živiš na grbači naroda, na krilima populističke politike.
    Kada si tako sposoban, što nisi osnovao privatnu firmu pa se bavio nekom privrednom delatnošću. Nisi jer tu ne prolaze tvoja mazanja i lagarije.
    Rđo i nesrećo jedna srpska.

  3. Mi da radimo više da njemu i pajtosima ostane više. Poruka je radite više da ja ne bih radio uopšte.

  4. Pa dobro, čovek tako vidi neke stvari i šta sad .. Očigledno polazo od sebe, jer vidite i sami da ne staje 24h i onda to isto očekuje od drugih.

  5. Misli da je to lako, posle toliko godina diskontonuiteta u radu, jesu li nas odpuštali jesu, u najboljim godinama , da li je bilo posla tada , nije , dugo godina nisi mogao nigde da se zaposliš a godine idu li idu , ostavljaju traga , sada i i ima posla ali ………. sad odjednom da se uči i radi, on zaista jeste vredan, malo bi ko to sve postigao, pre podne tamo po podne vamo , to treba priznati , ali on je mlad , šta stariji da rade , u medjuvremenu počelo da boli ovo, boli ono, možda ovo u vezi kompjutera , ali ni jedan posao više nije lak i svaki ima mana , evo u rubrici Život baš danas ima članak u vezi sedentarnih poslova i kakve su posledice , obrni okreni , najlepši posao je ipak u državnoj službi ili ovaj u vezi sa politikom pod uslovom da ti šef nije Vučić , ovi iz državne službe da slave državu Srbiju svako jutro kada dodju na posao .

  6. Od tvoga rada smo dužni preko 40 milijardi.A bolje bi bilo da odeš i da pečat a da mi nađemo nekog koji će biti pošten i neće da nas laže.

  7. A gde ćete više? Koliko ima ljudi koji npr. ustaju u pola četiri, u četiri čekaju autobus da ih odveze u prvu smenu od šest. Onda rade do dva, pa stižu kući oko četiri. Pa to je 12 sati provedeno na poslu i oko posla. Uz 8 sati aktivnog pletenja kablova na nogama. Pa to ni Supermen ne bi izdržao.

  8. Jedno pitanje o famoznim investicijama? Kolike su subvencije RS za tu fabriku Aristona? Prema poslednjim podacima Svetske Banke, Srbija je potrosila oko 3.6 milijardi dolara na subvencije stranih investicija?!?! Po njihovoj analizi, taj novac ce biti vracen u budzet Srbije za 15-20 godina, roz zarade zaposlenih, poreze, rente i sl. Znaci, pod uslovom da nijedna investicija ne bude ugasena pre tog roka, mi jos nismo izvukli ni svoje pare, a kamoli nesto zaradili. Toliko o sposobnom preCedniku, lezilebovicu.

  9. Radikalska bagra dok su bili opozicija su se u skupstini zalagali da onaj poslanik ko ima 3 puna mandata dobije penziju. Vucic prica o nekom Radu smejurija najobicnija.

  10. Mislila sam da smo mi odavno vec stigli Evropu. Zar nismo najuspesniji u svemu od kako je on na vlasti ? Bar tako stalno pricaju

  11. Bestidno prozivanje građana Srbije, koji za najmanje nadnice rade najviše u Evropi. Ali ovaj čovek ne zna za sramotu.

  12. Nemoj da radis vise molim te najebasmo i s ovolikim tvojim radom. Danas poskupljuje RTS pretplata onda struja u septembru ali ce narod dobiti 10 posto povecanje u januara u 2025 za ovu i sledecu godinu. Izadji u narod da vidis kako zivi

  13. Ali zato uspesno prolazi ona „da ne znam nista, da radim nista ali da kradem mnogo“. I to vec 12 godina. Potvrdice vam velika vecina od onih 48 milijadera i 33K milionera…

  14. Е ово човек слуша и не може да верује. Политичар = нерадник и још много тога негативног. И он, који никад ништа корисно, за нас, није радио, да нам дели памет. Стварно смо пукли.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.