Vučić posetio kompaniju Itlas u Veneciji

Ostavite komentar


  1. Italijani planiraju nove pogone znači da će biti novih zaposlenja i oko toga se pregovara da dođu u Srbiju da otvore.Srećno!

  2. Nije ovo prvi odlazak Vučića na noge italijanskim investitorima, ako i jedan dodje dobro je, i dvadeset novih mesta puno znači.

  3. Svako novootvoreno radno mesto u Srbiji je dobrodošlo nakon niza neuspelih privatizacija. Sremska Mitrovica je jedan od takvih primera.

  4. Eh botovi, botovi. Dokle ćete bre svoju veštačku fascinaciju AV em da uturavate narodu Srbije. Namesto da radi ono što mu je posao da uređuje, reformiše Srbiju, gradi institucije rastrčao se kao kakav referent neke propale firme. Pa jel on predsednik vlade ili referent za dovlačenje tehnologija iz 19 veka, učeno rečeno, radno intenzivnih, zapošljavanje nekvalifikovane radne snage. Na taj način nastavlja populističku komunističku politiku koja je na taj način prazni sela i stvara "radničku" klasu. Posledica prazna sela i prenatrpana i siromašna predgrađa. Posledice, kriminal, zločini, droga, rijaliti, pevaljke, Pink, Informer, "navijači"…. Jel je to cilj? Mućnite malo glavom!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.