Vučić: Povećanje penzija od 14-15 odsto do kraja godine

Ostavite komentar


  1. A stacemo mi jadnici koji radimo uprivatnim firmama.mi nismo drzavljani ove Srbije.sta si prexsednice nama ucinio.nasa deca gladuju.

  2. Kada uzmemo tendere vidimo koliko misli na nas. Svake godine nekoliko milijardi dolara ode u džepove SNS-a.

  3. Predsednice ja sam ostavio na deviznom racunu 3.000 evra da me deca pristojno isprate a sa vasim nerealnim kursom i inglacijom ukraki ste mi 50 % ustedjevine.

  4. Pa rekli ste da će povećanje penzija biti početkom juna, što se sada pomera na kraj godine? To nije lepo, nije drugarski!!!

  5. Samo povećavaju jaz između bogatih i siromašnih. Ovi koji imaju penziju 20.000 dobijaju mizerno povećanje u odnosu na one od 200.000. Treba da se smanji taj jaz. Sramota!

  6. Do kraja godine inflacija ode na 40 odsto i eto opet penzije ne mogu da pokriju troškove hrane ,račune a lekove , a kako da ušparamo za operaciju kuka, katarakte ili neku drugu intervenciju. Ja odvajam i plaćam porez gradu Beogradu a oni iz socijalnog me šalju u unutrašnos države da operiše kuk . Kako tamo da odem , ko da me obiđe UŽAS ! Svako treba da se leči i operiše gde je prijavljen i kojoj gradu plaća porez na stan kuću porez na zdravstvo penziju .Pozdrav !

  7. Obećano je od strane Aleksandra Vučića da će povećanje penzija biti od septembra, a sada kaže zek krajem godine. Neka on živi od 25000 din, dok sve poskupljuje svakog dana. Obećava i zamazuje oči, zar je to usklađivanje cena sa ztoškovima života? Sramota.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.