Vučić: Povećanje penzija od 8,8 do 13, 2 odsto

Ostavite komentar


  1. Od 2014 g. troskovi zivota povecani 30+% a povecanje 9%, Setimo se samo koliko je 2014. g. kostalo gorivo, hrana, infonstan, Svi penzioneri su DEBELO osteceni, najvise ovi sto im je OTEO i preko 25%. od penzija, NAZALOST Nnjih 300.000+ nikad nece docekati ovo ,,vracanje,, jer nisu vise midju nama. Dali se neko iz vlade oseca odgovornim za to?

  2. Srbija nije u bliskoj proslosti imala veceg ni boljeg lidera od A. Vucica. Covek koji se bori za svoj narod. Radi na povecanju standarda, unapredjenju zdravstvenog i svakog drugog sistema i svojom mudrom politikom stiti i cuva teritorijalni integritet i suverenitet drzave.

      1. Jована,иди се лечи ,навреме ….да вучићоманија не узме маха.

    1. Jovana, inflacija je od 2012g pa do danas oko 24 % a penzije do sada veće oko 9 %. Znači da je penzionarima smanjena penzija za oko 15%.

  3. koje je to povecanje kad se uzme penzija iz 2014 u odnosu na dat tabelarni pregled,dolazi do toga da je manja penzija po tabeli od ove sto sada primamo,odgovorite ako znate bolje od mene

Ostavite komentar


Ekonomija

MMF odložio odlazak u Rusiju 10

MMF odložio odlazak u Rusiju

Međunarodni monetarni fond (MMF) odlučio je da dok ne sakupi sve relevantne informacije odloži konsultacije sa ruskim vlastima, u okviru godišnjeg pregleda ruske ekonomije, rečeno je agenciji Tass u pres službi te finansijske organizacije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.