Vučić pozvao lidere pokrete „Ne damo Jadar“ na poligraf „da se vidi ko je plaćen“: „Neću pustiti neke službe da daju šuster-mat drugi put pitanju iskopavanja litijuma u Srbiji“

Ostavite komentar


  1. Ko tebe sta pito dal vces ti da pustis ili neces. Narod nece! Protiv naroda neces moci sa svim svojim oruzanim braniocima !

  2. Prpa bato!Kad znate da pljujete sad prihvatite poligraf.Čovek vas urniše.

  3. Zasto se PONOVO raspravlja kada ste decidirano izjavili da rudarenja litijuma nece biti? Ne treba nama poligraf, samo pamcenje, da bismo znali kako lazete, predsednice. Osim toga, cena litijuma drasticno pada, pa od vaseg izmisljenog bagostanja nista nece biti.

  4. Na osnovu kojih ustavnih ovlašćenja će predsednik dozvoliti ili zabraniti izvoz litijuma ili bilo čega?

  5. Samo probaj,lopovcino,lažeš čim zines samo kreteni mogu da progutaju ovo što si izjavio!

  6. Hoćeš li i nas, na stotine hiljada, koji se protivimo rudarenju RT na poligraf, nesrećniče. Moguće, za sada, da ti, Brnabićka i ostali lobisti sa vrha vlasti niste dobili lovu, ali kada,( ako) budete uspešni biće love do krova za vas. Za sada bi bilo dobro da i spisak „stručnjaka“ koje ste predložili za gostovanja na državnim medijima, vezano za rudarenje RT pridružite za poligrafsko ispitivanje. Bilo bi vrlo, vrlo interesantno.

  7. Аха, сад је извоз батерија. Да би пристали на отровану земљу и воду, добићемо обећање за пар сувенционисаних фабрика које ћемо сами плаћати.
    Ова власт је гора од куге.

  8. Hahaha. Ti neces dozvoliti izvoz baterija ako je moguce! Radis i radices kako ti gazde diriguju. Sve sto ste ti i tvoja ekipa uradili treba u udjbenike da zavrsi da se zna koju ste stetu naneli Srbiji.

  9. Hajde lepo Vučić na poligraf da ga pitamo zašto našu zemlju prodaje za svoj opstanak na vlasti. Taj odgovor kad dobijemo neće nam biti zanimljiv nijedan drugi.

  10. U Srbiji ga orati nećeš,Tinto marš iz naše Srbije,a ti Vučiću, idi pa raskopavaj svoju dedovinu.Kraj.

  11. … reče najveći plaćenik i izrod srpskog naroda, posle Nikole Pašića.
    Ja se, pak, radujem svemu ovome sa zlikovcima iz Rio Tinta. Jer, hulja se njima obećala, a to je orah gde će on zube da polomi. A, nakon toga – zna se: bukagije, bato!
    Možeš sve što hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš…

  12. Muka mi je kad čujem da ON izgovara „…jer je meni Srbija važna.“ Čovek koji ne poštuje Ustav, mrzi građane koji su protiv ove vlasti i naziva ih najpogrdnijim imenima, živi na grbači građana, osoba bez radnog staža…Veliki „patriota“ koji poklanja teritoriju zemlje radi opstanka na vlasti.

  13. pogledajte bolje ovu sliku,svi drže ruke kao Vučić,niko ne sme da ih spusti,E TAKO JE CEO SISTEM u državi pod komandom jednog čoveka

  14. Na osnovu kojih ustavnih ovlašćenja predsednika, šta on tu uopšte ima da dozvoljava ili ne, alo ?!

    Ovo je otvorena diktatura, državni udar odozgo !

  15. On bez dinara… A nosi firmirane farmerice od 1800 dolara… Pođigraf, jelte? Može. Jer ti si lažov najgore vrste! Gde su dva minuta sa naplatne rampe? Prvo si rekao da si to video i da je užasno, a posle si rekao da to nikad nisi video niti rekao i optužio sve da lažu! Djubre jedno!

  16. A ko će, i kada, na poligraf „po pitanju“ uzimanja provizije za litijum !? Previše je nervoze u Vladi…

  17. Trebalo bi da ode do Patrijarha. Ako je išao za druge stvari, neka od i po pitanju litijuma. Da izdaju zajedno saopštenje. Da zna narod. Ako političari ne znaju, ima ko zna… Trebalo bi da se oglasi, ako se ranije oglašavao.

  18. Predsednice, zasto su ti ljudi koji su primali mito jos uvek na slobodi, ako Vi raspolazete takvim informacijama. Zasto bilo ko za koga javno govorite da je primao novac, da se obogatio dok je bio na vlasti, da skriva novac po raznim offshore bankama, ako to mozete da dokazete jos uvek slobodno setaju ulicama i bave se politikom?

  19. @Neko,
    „Čovek“ je predsednik države. I taj „čovek“ nema nikakva ali baš nikakva ovlašćenja da agituje za litijum niti da vodi ekonomsku politku zemlje. Dakle, ustavokršitelj, „čovek“ koji u najmanju ruku ne govori istinu u 99,99% svojih javnih nastupa, poziva nekoga na poligraf???
    Ono što mene zanima jeste dokle manipulativna, politika ispiranja mozga, politika „može gore“, politika „nama nije dobro a tek kako je loše drugima“, može da ide? Gde je tu kraj? Kako je moguće, da narod koji u svojoj istoriji nije trpeo okove ropstva po cenu svog biološkog opstanka, dođe u situaciju da ga vode najgori od najgorih?
    Posle Ribnikara sam zaključila da nam je oduzeta pre svega saosećajnost, sapatništvo, volja i vera da nešto možemo da promenimo.
    „Spasa nam nema, propasti nećemo“.

  20. Opet golub kaki sa terase.Idiote i bolesniku jesi li ti video jos nekog predsednika drzave na svetu da svaki dan drzi govore na tv-u i maltretira narod.Gotov si Jadar dize USTANAK.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.