Vučić predložio Pavla Petrovića za Fiskalni savet

Ostavite komentar


  1. Свакако је Проф Др Павле Петровић најстручнији да обавља ту функцију коју је и до сада обављао.

  2. Ako je čovek radio kako treba, a očigledno da jeste, ne treba ga menjati! Ni njega ni bilo koga drugog ko radi kako treba.

  3. Apsolutno se slažem sa Vučićevim predlogom, Petrović je uspešan i treba tu da ostane

  4. Dobre stvari ne treba menjati, pa tako ni ljude koji dobro obavljaju svoj posao !

  5. PETROVIĆ DR PAVLE redovni profesor
    Rođen je 1947. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Ekonomski fakultet u Beogradu završio je 1969. godine. Odbranio je magistarski rad sa temom "Proizvodne funkcije i tehnički progres" (1973), a doktorirao sa temom "Višesektoriski modeli i njihova primena u analizi jugoslovenske privrede" (1979). Prvo zaposlenje dobio je u Institutu za ekonomiku industrije, a asistent-pripravnik postaje 1971. godine. Za asistenta na Ekonomskom fakultetu izabran je 1972, za docenta 1979, za vanrednog profesora 1985. godine, dok redovan profesor postaje 1991. godine.

  6. Prof. dr Pavle Petrović svojom snažnom, ozbiljnom i konstruktivnom kritikom pružio veliki doprinos uspešnoj ekonomskoj politici Vlade Republike Srbije u prethodnom periodu. Njegov profesionalni i lični integritet, kao i dosadašnje delovanje na funkciji predsednika Fiskalnog saveta, predstavljaju garant svrsishodnog i kvalitetnog rada Saveta u novom mandatu.Naravno da su stručni ljudi sposobni.

  7. Predsednikov predlog je odličan. Profesor Petrović je i u prethodnom mandatu pokazao da je izuzetan stručnjak u oblasti ekonomije, vrlo objektivan, njegova izlaganja su jasna i može da ih razume svako ko iole malo zna o ekonomiji.

  8. Prof Pavle je veliki strucnjak koji je krajne profesionalno obavljao svoj posao, redovno sugerisao i obavestavao javnost, nikada nije bio naklonjen nijednoj strani vec je radio objektivno. Najvaznije nije se mesao u politiku. Sjajan je i mislim da zasluzuje da ostane na mestu

  9. Veliki strucnjak i jos veci gospodin. Zaista zasluzuje mesto i drago mi je da vlast na mestu ne postavlja nestrucne ljude

  10. U sledecem mandatu profesor Petrovic ce predloziti ukidanje botova, mi smo sasvim dovoljni!

  11. Ovo je potvrda da Vučić vodi računa da na značajne funkcije predlaže stručne ljude i da mu nije bitna stranačka pripadnost.

  12. šefica,onda je na pravom mestu u pravo vreme sa manjom guvernerskom platom!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.