Pronađeno novo nalazište zlata u Srbiji

Ostavite komentar


  1. E blago tom siromasnom kraju,bice jos siromasniji,kao oni crnci u cijim su krajevima najveca nalazista dijamanata

  2. Bog će pogledati Srbiju ako Vučić definitivno zabrani rad stranih i naših radar a na litijum u. Zašto ćute naši akademci, njima je izgleda samo bitno da su članovi akademija nauka. To više ni ne znači nešto jer su se izgubili u masi gluposti,laži i zavera na državnom nivou. Jadno

  3. Kakvo zlato, zlatno doba je zastarelo,uskoro ce objaviti da je pronadjeno bogato leziste dijamanata!

  4. Laprdalo izlaprda ono što ni dete ne kaže.Sada će lešinari da nam ubijaju plodnu zemlju!
    Bože ima li spasa od ovog čoveka,ove nesreće!??

  5. Nadjen krecnjak? Hercegovino i Crna Goro placite. Jos da pronadjemo silicijum dioksid, pa da nas tek onda Bog pogleda.

  6. U cemu je sreca pronalazenje „kalcium-karbonata“. Po Vucicu Hercegovina i Dalmacija trebalo bi da budu najbogatiji regioni na svetu? A zlato raste na svakom cosku samo ga treba pobrati. Vucic je usao u zonu sumraka (uma).

  7. Zlato se dobija luženjem (izdvajanjem) sa cijanidima. Jedan gram cijanida može da usmrti 10 čoveka. Potrebno je hiljade tona cijanida. Aušvic bi za ovakav projekat bilo dečije obdanište.

  8. Kalcijum karbonat? Ovo je stvarno rekao? Pronašli smo krečnjak? Vaaauuu! Ovo liči na Crnog Gruju i Kamen mudrosti… Kuku majko!

  9. 80. po veličini nalazište u Srbiji. Onda je baš veliko. Naravno da će i sledeća zima biti teška jer će te i dalje biti na vlasti.

  10. Vec gusla o 2024, znaci zna sta ga ceka. Znate li vi gradjani

    Zima zima
    Ovaj Seselniv potrcko vam je gori od Slobodana

  11. Rešio veeeeeeliki “ stručnjak“ da peče kreč.
    Ljudi ne dajte.mu da vozi avion i da operiše .

  12. I Milošević je pronalazio naftna polja po celoj Srbiji… Hoće li ikada prestati ovo ludilo?

  13. Znam gde je pronadjenobto zlato u Nedeljicama jel super vec kad se kopa to zlato moze i litijum.

  14. Dok si ti na vlasti sa mafijasima ovom narodu je svaki dan tezak,tako da nemoras da se prenemazes to narod jako dobro oseca na svojoj kozi.

  15. E on da se sutra probudi U pustinji odma bi poskupeo pesak
    Veliko pronalazenje peska Bog nas pogledao.

  16. Bog pogledao Kinu,ili nekog drugog stranog investitora,a Bogami i donosioca dobrih vesti!Srbijica kratkih rukava !

  17. I za ovu zimu „baba Vanga“ je predviđao da će biti gora nego ona 1944.godine.Sve što je „video“ od sportskih rezultata,osvojenih medalja,političkih prilika i rešenja,cene zlata,nafte,gasa,kamatnih stopa,izvoza žita,hrane,…bilo je pogrešno,čak i skroz suprotno.Tako da se „slepac“ obuzda od prognoza.

  18. Za rudnik zlata ako je istina treba uzeti kredit i rudariti a ne davati zlato za rudnu rentu od 5 posto a stadione i druge budalastine odbaciti kao temu za razmisljnje

Ostavite komentar


Ekonomija

Raste potrošnja domaćinstava od početka godine: Da li to znači da se privreda oporavlja? 9

Raste potrošnja domaćinstava od početka godine: Da li to znači da se privreda oporavlja?

Neizvesnosti oko predstojećih izbora u svetu, posebno u SAD, geopolitičke tenzije koje se ne smiruju i privredna stagnacija u zemljama EU koje su naši ključni spoljnotrgovinski partneri, predstavljaće značajne izazove za rast i njegovu predvidivost u narednom periodu. U takvim okolnostima, važno je da kreatori ekonomske politike usmere pažnju na konkurentnost izvozno orijentisanog dela privrede i rast domaćih privatnih investicija, piše Jasna Atanasijević direktorka za usluge ekonomskog savetovanja u kompaniji EY Srbija za magazin Biznis i finansije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.