Vučić: Prosečna plata 470 evra do kraja godine

Ostavite komentar


  1. Otkud sad to. Pa sa ekrana si nas ore mesec dva ubedjivao da ce biti najnanje 500.

  2. Kakav zavod, kakvi bakrači, ko sme da sumnja u izjave i proračune našeg Velikog Manitua ?!

  3. Ovo (skoro svakodnevno) licitiranje Barona Minhauzena o „velicini prosecne plate“,je postalo bljutavo……odavno !!!

  4. Daj budalo ostavi narod ne zasipaj ga gnusnim lazima….ne pricaj vise niko ti nista ne veruje.

  5. To da ce prosecne mesecne plate biti 500 eura AV je najavio jos 2016 g. Na stranu da je i to katastrofalno nizak nivo kad se uporedi sa komsijama, da ne govorimo o razvijenim zemljama Zapada. Hrvatska i Slovenija su nam odavnno pobegle, ali sad su nas preskocile i Rumunija i Bugarska. Sto je najstrasnije, po prvi put u istoriji — valjda jos od rimskog doba — plate u Crnoj Gori su vise nego u Srbiji! Pored toga, sve te zemlje su imale znacajno veci rast BNP u 2017 g. nego Srbija. Ali zato AV i dalje samouvereno tvrdi da je Srbija „lider u regionu.“ Kao izraz te unutrasnje snage, na nedavnom sastanku sa rumunskom premijerkom nije joj cestitao na rekordnom rastu od 7% u prosloj godini. Mozda zato sto je to bilo vise nego sve skupa za PET godina naprednjacke vlade u Srbiji

  6. A kada mislite da vratite neisplacene plate i doprinose preduzeca ciji je vlasnik bila ili to jos uvek jeste upravo Vlada Srbije. Na primer radnicima „ZELTURSA“ i pored sudskih Izvrsnih presuda drzava duguje 17 neisplacenih plata i doprinose za period od novembra 2013, zakljucno sa martom 2015. godine, upravo u periodu od kada su naprednjacki kadrovi na vlasti i u tom preduzecu, pomenuo bih Kolarica i Lugonjica. Sramota ako za sramotu uopste znaju naprednjaci na celu sa A.V.-A.V.-om.

  7. Оћете 500€,а знате колико коштају све ове церемоније трипут отварања!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

"Licitiranje milijardama pritisak na narod": Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum? 10

„Licitiranje milijardama pritisak na narod“: Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum?

Pre nekoliko dana Vladimir Đukanović, advokat i član SNS, mada se predstavlja kao penzionisani političar, na svom X nalogu objavio je poruku kojom insinuira da proteste protiv kopanja litijuma "na neki način forsira Rio Tinto" i to zato što ukoliko budu "oterani" pod pritiskom javnosti mogu na arbitraži protiv Republike Srbije da "uzmu ozbiljan novac".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.