Vučić radnicima: Zakonsko rešenje za PKB ne postoji

Nekadašnji zaposleni u Poljoprivrednoj korporaciji Beograd optimisti posle sastanka sa predsednikom

Ostavite komentar


    1. @Filip : „Država“ je „našla“ rešenje za tebe – mirno spavaj … i piši gluposti i nebuloze !
      Eto , av, av ih je lepo „opravio“ a bivši radnici i penzioneri su zadovoljni „objašnjenjem“ tzv. predsednika i mirno i oni, mogu da spavaju i da glasaju po 100 puta – za njega ! „Kako je lepo biti glup“ …Lepota…

  1. Al dahra je maska, shvatite vise, arapska firma u kojoj su direktor(ili je vec bivsi to ne znam tacno) jevrej sa američkim državljanstvom, covek karakteristično poljskog imena i prezimena, i Indijac, koja je u matičnoj zemlji osnovana na odredjeno vreme godinu dana pre registracije u Srbiji! Cuj Arapi se bave poljoprivredom?!? E sada da li je bas batina firma ili nekog od satelita, ili se placa renta, da ne kazem tezu rec, to je vec pitanje.

  2. Pa iako na izgled ne postoji zakonsko resenje (jer nije bilo ni potrebno),ako mu dune u glavu naci ce ga on vec,kao I za ostalo,jer on je zakon u ovoj zemlji.

  3. Pa, izmenićemo zakon, jer se rešenje za radnike PKB-a mora pronaći.

  4. Vucic ce pronaci resenje za ovu situaciju u to sam sigurna. Bez obzira sto zakonom to nije moguce.

  5. Radnici PKB-a su se obratili na pravu adresu, jer ako imo može da im pomogne, to je predsednik republike.

  6. dali su tačne priče da ako je neko imao boli kakve akcije da neće moći da dobije ove pkb

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.