Vučić se poredi sa Titom, Miloševićem i Tadićem, ali zvanični podaci su jasni: DOS za pet godina izgradio više puteva nego SNS za 10

Ostavite komentar


  1. Kakve veze Tadić ima sa DOS-om? On je svoju koaliciju napravio sa SPS i Dačićem, i obrisao da ne kažem šta sa svakim glasačkim listićem na kom je bila zaokružena DS.

  2. Dođite na istok pa da vidite šta je to DOS izgradio i ostavio narodu, od puteva do fabrika i tako dalje, sve same rešetke i katanci.

  3. Ja kad se „pohvalim“ da sam nešto uradio obično mi u džepu ostane i račun jer sam to ja i platio, a puteve, mostove i ostali lopovluk plaćam kroz porez kao i većina građana Srbije. Znači sve to mi plaćamo i pravimo, a drugi se kite.

  4. Покупите све ланце и катанцем које су оставили иза себе,а само ЖИВЕЛА СРБИЈА.

  5. Za vrijeme Titovog života u Srbiji nije izgrađen ni jedan jedini kilometar auto-puta. U Jugoslaviji su u to vrijeme bili samo auto-putevi Zagreb-Karlovac i Ljubljana-Postojna.

  6. Realno, Brozovim putevima se i danas vozimo, ne treba im rekonstrukcija ni posle 50 godina…

  7. Nijedan predsednik nije izgovorio više neistina od Aleksandra Vučića pa i u vezi puteva.

  8. Čudi me da se još ne poredi sa Sulejmanom veličanstvenim??? Baš me čudi!!!

  9. Putevi u SFRJ pravile domaće firme. Ne velìčam Tita, ali samo pitam ko god je od ovih bilo šta napravio samo nas je dodatno zadužio, a da je domaću privredu totalno razorio.

  10. je iz kredita.Još uvek otplaćujemo kredite sa kamatama iz Titovog doba.Ovi ostali, naročito Vučić što je zadužio narod, opet će građani platiti.Znači nisu izgradili ni Tadić, ni Vučić ni SNS, nego Građani Srbije iz raznih nameta, poreza, pdv i ostalih izvora, koje im uzima država!

  11. Tito je bio na otvaranju auto puta „Bratstvo-Jedinstvo“. Čak i Beogradsku Gazelu je otvorio ondašnji gradonačelnik beograda!m Titu nije trebala samoreklama, da bude mirođija u svakoj čorbi.
    On je okupio stručnjake oko sebe i podelio im dužnosti, oni dalje prenosili ih na razna ministarstva i ministre.Čemu sva ta ministarstva i ministri,Vlada, kad se za sve pita Vučić?
    Po Ustavu, predsednik je vrhovni komandant samo u ratu. Kad je mirnodopsko stanje, tu ulogu ima Načelnik Generalštaba Vojske Srbije.

  12. Da li je bitno ko je više izgradio ili ko je više upropastio i zadužio narod i državu? Gradi se po sistemu, koliki je moj deo?

  13. Da ispravim DOS je na vlast dosao 2001g. a ne 2008g. Sto znaci 147 km za 12god.

  14. Da vidim ja podatak ko nam je vise zaduzio decu,unuke,praunuke… Da me pogresno ne shvatite nisam ja protiv gradnje,kome ne treba put struja i voda nije normalan. Nego me plasi kad cemo to moci da vratimo.

  15. Za vreme Tita prirodni prirastaj je bio 2,4 , a za vreme AV smo izgubili pola miliona ljudi, toliko o Av i njegovim putevima

  16. Ovi su najveći prevaranti koje je Srbija imala. On je izgradio kilometre puteva?

  17. Velicina politicara se racuna tako sto se od izgradjenih objekata u jednom periodu zivota oduzmu objekti sruseni, prodati, poklonjeni i zatvoreni u nekom drugom periodu dok su takodje bili na vlasti. Pa sta ostane.

  18. Puteve ne grade ni stranke niti predsednici, nego narod iz svog vec odavno supljeg dzepa.

Ostavite komentar


Ekonomija

"Besmisleno da Zapad ulaže pare u rušenje Vučića, kad je on garant da će litijum otići kod njih": Zašto državi smeta novac koji dobijaju NVO kada i sama dobija milijarde pomoći od EU i SAD? 10

„Besmisleno da Zapad ulaže pare u rušenje Vučića, kad je on garant da će litijum otići kod njih“: Zašto državi smeta novac koji dobijaju NVO kada i sama dobija milijarde pomoći od EU i SAD?

Sukob vlasti i nevladinih organizacija (NVO) nije novost u našoj zemlji, ali je ovih dana došlo do kulminacije, kako se šire protesti protiv iskopavanja litijuma. Predstavnici vlasti zameraju NVO primanje novca iz inostranstva, iako je sama država najveći primalac donacija različitih svetskih fondova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.