Vučić: Sporazum o izgradnji brze pruge Beograd-Niš za tri meseca (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Strah i groza od lazova!!! Arci nas novac bez pitanja, bez struke! Sta radi aerodrom u Bosni? Ko je on da tu glupost radi na svoju ruku? Znamo da je fadista, zeli uzeti pola tamo neke Bosne, a place za Kosovom, ludak. Gadno ce on zavrsiti,

    1. Dobijate na poklon Ferari, svi u porodici su srecni, zaboravljate na stari Jugo. Vozite se u velikom stilu. Stizu prvi redovni servisi, zaprepasceni ste, zamena zimskih guma vam stvara jezu. Jednog popdneva otvarate postu i nalazite prvu ratu za Ferari, zalite se, nema pomoci, padate u nesvest.
      Prodali biste auto ali kupaca nema i nece ih ni biti. Dobijate posao u Nisu, sedate ovaj put u stari Jugo ali on vise ne pali. U autobusu ste kroz zaprljani prozor vidite tablu Nis, shvatate to nece biti dovoljno.
      Zuri vam se, sledeci put drzite u ruci kartu za Nemacku. Brzi voz napusta vas rodni grad, sa perona napustene Glavne Zeleznicke Stanice masu vam zena i deca.
      Izlazeci sa stanice vasa zena kaze deci “ ovde je pakao danas, nemam daha, nigde drveta“. „Mama hajdemo pod hlad onog dzinovskog spomenika“.

    1. Bacene pare. Pruga treba da se modernizuje u jednom pravcu brzog koloseka. Zasto da idemo u Nis.
      PS:
      Aj sad Nislije navalte da vas vidimo.

  2. Radosna vest da ce posle studije isplativosti i konkursa za izvodjace radova i gradjanstvo moci da putuje brzinama do sad poznatim samo funkcionerima SNS!

  3. Mani se VLADALAC VUCICU EKONOMIJE , PRICAJ LEKARIMA, PROFESORIMA I , ADVOKATIMA I OSTALIM VISKOOBRAZOVANIM LJUDIMA KOJI SU POTPISALI PETICIJU ( i dalje se spisak siri) MALO O KORONI, POSTO TI PREDSTAVLJAS STRUKU, ALI MORA SE PRIZNATI, TVOJ STAB ZA ODNOSE SA MEDIJIMA LEPO TE SAVETOVAO DA SE PRIMIRIS I DA PRICAS O SVOJIM DOSTIGNUCIMA, SVOJ VREDNOCI,, O BRZIM PRUGAMA, O PRIJATELJSTVU SA MERKELOVOM I MAKRONOM, POCNI DA OTKRIVAS STA SI PRICAO U CETIRI OKA SA NJIMA, NACIJA-CELA SRBIJA CEKA DA OTKRIJES TE SVETSKE TAJNE, I NA KRAJU AKO SE SETIS MOGAO BI DA FORMIRAS SVOJU FORMALNU VLADU, AL KANDA NEZNAS KAKO DA NAPRAVIS OPOZICIJU A DA TI NEKO U SRBIJII POVERUJE DA OPOZICIJA POSTOJI

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.