Vučić predstavio lokacije i buduće radove za manifestaciju EKSPO 2027: Vrednost projekata oko 12 milijardi evra

Ostavite komentar


  1. Znači, biće još jedno otvaranje??? Pa dokle više otvarate taj prokop, otvoriste ga do sada više od nekoliko puta 🙂

  2. Ove Mega „kombinacije
    u crno će da nas zaviju
    jer sprema se planet
    rna pljačka a svi ćute i
    pognute glave prihvata
    ju crnu sudbinu.Gde su
    novci?Nema ih i biće
    posudjene uz ogromne
    kamate.

  3. Samo vi ćutite gradjani
    Srbije i gledajte u belo.
    Neki će postati milijard
    eri na naš račun.

  4. I kosmodrom u Mladenovcu, fabriku za cepanje jezgra atoma u Mostanici i ako bi na Altini mogao najveci stadion za podvodni hokej i to je to!

  5. Pa mi cemo i cukununucice da zaduzimo,zemlju da prodamo i da bankrotiramo.Da li je normalno da sirotinji gradis sav taj luksuz?Ljudi bre za leba nemaju,sirotinja na sve strane.

  6. Ovaj je definitivno rešio da nas uništi! Neće imati ko da ga pamti po zlu, najvećem u istoriji Srbije, koja će pod njim nestati!

  7. Da li može neka javna garaža da ne bi izbio gradjanski rat oko parkiranja u gradu?

  8. OD NIŠTA NAM NIŠTA I NIJE?

    Do današnjeg dana nas je zabavno informisao Vučić, a od danas pa na dalje izgleda obim informatora se proširuje. Do sada nas je davio isključivo Vučić, a sada mu se pridružuje i premijer(ka). Šta mogu da nam kažu što do sada nije nam rekao Vučić? Ništa, samo nam produžavaju muke, laži i nebuloze i proširuju ih, na našu žalost, a ne nihovoj patnji. Nama su plate i penzije nikada veće, a zaboravljaju da je beda sve veća i jača. Plate i penzije nikada u istoriji veće, a glad i beda nikada manji u skoroj prošlosti i budućnosti s njim. Ko koga i zašto tako laže, a državnici su koji , iz moralnih pobuda, u koliko ih imaju, ne bi trebalo da tako lažu sebe i drugih, u koliko su normalni, pa, ljudi, a nisu po svome suđenog. Vučić i Brnabić imaju ideju „Beograd nećete moći da prepoznate, treba cela Srbija da radi za to“. Za njih Beograd je najvažniji, šta će im ostatak Srbije.

  9. Da li će ovaj projekat doneti neku konkretnu korist ili ćemo se još više zadužiti prema stranim poveriocima? Da li nam sledi bankrot posle ovih secikesa?

  10. Nista od navedenog što se izgradi se ne jede, pije i ne služi narodu. Zeleznička stanica, biće gotova, ali će prokišnjavati, biti mračna, vlaga svuda, dva mala šaltera, nebezbedan prilaz daljim peronima, zaglušujuća buka kad voz iz Bataje sav išaran ulazi u stanicu da majke deci zapuše uši…
    Ma remek delo..
    Izvinjavam se…to se već dogadja

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.