Vučić: Stanje u Srbiji loše, ali šest puta bolje nego u vreme Mirka Cvetkovića

Ostavite komentar


  1. Cim ga neko ubije argumentima onda je odmah nepristojan,eto kakvog diktatora trpimo.

  2. Ma nemam više snege ni da čitam naslove, a kamoli da čujem glas, palim Tv. Kao što je besmisao da pišem komentare.

    „Bežite, deco. Za povratak ima vremena, za bekstvo postoji trenutak. Bežite, deco“

    1. Poštovani Rasko,
      Ne beže samo deca.
      Ja sam napustio Srbiju u 51 godini videvši kakvo zlo nam se (SN)Sprema kad nam je ovo predsednik i kad ovako bezočno laže i manipuliše, možete samo predpostaviti kakvih tek idiota ima na lokalu i kakvim se metodama služe u šikaniranju građana a pod zaštitom „države“ ili bolje reći onog što je od nje ostalo.Kriminalci i polusvet sa kupljenim-falsifikovanim diplomama su zaseli od ministarstva do državnih institucija i sudova na lokalu i bukvalno nam se svima smeju u lice. Moju fakultetsku diplomu sam pohranio(sahranio) u vitrinu zajedno sa snovima o lepom životu u Srbiji i rešio da je napustim. Sada radim kao običan radnik na trulom zapadu sa pristojnom platom koja vam daje smisao i nadu da ćete bar spasiti vašu porodicu iz ludare u koju su Srbiju pretvorili.

    2. U pravu ste Rasko. Moja deca su otisla. Uradila su ono sto sam ja trebao, ali prvo me u tome sprecio Broz, a onda Djindjic. Nudili su nadu u bolji zivot.

  3. Treba uvesti novu mernu jedinicu „Vučić“ kojom bi se merilo napredno poboljšanje stanja u svim oblastima u naprednjačkoj Srbiji.Postojeće merne jedinice ovaj napredak nisu u stanju da prikažu.

  4. их – боље је шестошездестшест пута -666

    1. 666 асоцира на зло
      999 асоцира на зло и наопако

  5. Što je ipak, složićete se, značajno lošije od 46 miliona puta bolje, kako nam je Brnabićka objasnila pre samo par meseci. Znači pao nam je standard 8 miliona puta za manje od pola godine. Eto to objavite, izračunao sam vam, da se ne mučite

  6. Njemu i njegovima je bolje 6 puta, a ostali neka se isele da im ne remete sreću.

  7. I tebi i bati i kompaniji je 6000 puta bolje. U vase ime da govoris.

  8. Da li je pročitao ceo komentar Profesora Arsića ili je samo izvukao jedan deo iz konteksta….Svejedno je klasičan diktator

  9. Pa dobro niko ne opovrgnu onaj Cvetkovicev minus od 3,1%. A prodali vise od 2000 preduzeca.

  10. Sve vam je loše! Motika u ruke pa će biti fenomenalno! Ne iz fotelje ili punih kafića komentarisati!

    1. Postoji li u ovu drtžavu udruženje psihijatara? Imaju li oni neke obaveze i ovlašćenja da postupe kad imaju saznanja? Miko i njegov vožd trebalo bi da piju lekove u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. I budu tihi.

  11. nedaj se vucicu lopovima i lazovima ti si najaci radikalac i covek uci se na greskama slobodana milosevicamilosevica nije srusijo zoran dindic ni ds, nego su ga izdali njegovi naj bliznji a to su mira markovic i ceda jovanovic i ostali koji vole pare a ne srbiju

  12. Što volim kad mi je PreCednik ovako precizan! Pazi, nije 8 puta bolje, nije 4 puta bolje, nego tačno i precizno izmereno – okruglo 6 puta bolje!
    Samo ne znam na kojoj je to vagi izmerio to „bolje“. Valjda i za merenje boljeg imaju neki čudesni poligraf, kao kod doktora Neše iz Beograda…

  13. Pa sad sto se tice zetve,tesko da je bolje…Obrali smo voce i bostan,a bice i za izvoz,poput psenice za Egipat…Doduse , trava je rodila,pa cemo pasti po trzisnim uslovima…Spasa nam nema,propasti ne mozemo…!!?? To je najvece umece srpskih institucija,od SPC do MUP-a,MIP-a,i SNS-a…??

  14. E moj Vučiću da li ti slušaš ponekad sebe šta izgovaraš i da li otvaraš oči? Ako bi ih slučajno otvorio bilo bi kao u onoj Borinoj pesmi „pogledaj dom svoj andjele i SKINI PAUČINU S OČIJU“. Srbija je bolesna i na umoru, a ti non-stop izgovaraš mantru-svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napredujemo, iako nam je mulj došao do nosa. Ako ništa drugo poštedi makar sebe mazohizma i mani se više ludosti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ponovo pokrenuta privatizacija Jugoslovenskog rečnog brodarstva 10

Ponovo pokrenuta privatizacija Jugoslovenskog rečnog brodarstva

Ministarstvo privrede Srbije objavilo je javni poziv za učešće u postupku javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala Jugoslovenskog rečnog brodarstva (JRB) sa sedištem u Beogradu (JRB). Početna cena za prodaju kapitala iznosi 29,2 miliona evra, prenosi eKapija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.