Vučić: U Beogradu će zbog izložbe EXPO morati da bude izgrađeno 130 hotela

Ostavite komentar


  1. Predsednik Srbije bi morao da zna, da će od očekivanih 2,6 miliona gostiju koji će posetiti izložbu EXPO 2027 ogroman broj biti jednodnevnih gostiju kojima neće biti potreban hotelski smeštaj. Tu pre svega mislim na goste iz zemalja u okruženju; BiH, Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Bugarska, itd., kao i domaće goste izvan Beograda. Sa druge strane, postavlja se pitanje, da li će biti dovoljno investitora koji bi morali da izgrade 120-130 hotela u Beogradu kako to predviđa Predsednik, ako je poznato, da bi potreba za tim hotelima bila samo 92 dana koliko je predviđeno da bi trajala izložba EXPO 2027; 15.05.-15.08.2027.

  2. Daće Bog da 2027,sns bude ružna prošlost ove napaćene zemlje

  3. Opaa, mlađi brat postaje opasan hotelijer … Pored skoro svih hotela u BG dobiće još i tih 130 novih 🙂

  4. O tome sta treba graditi trba oslucivati struka a ne laici i politicari jedni neznanjem a drugi zeljom da ostave tragove svoje vlasti ma kakvi oni bili. Izgradnja 130 hotela kosta,i neka budu popunjeni u to vreme,sta posle toga sa hotelima u svakom slucaju struku pitati.

  5. Тешко оболео лик који све нас води у провалију.

  6. Zašto graditi hotele po BG, NS je blizu, tašto ne graditi hotele tamo???
    Sat vremena vožnje, a još uvek LEPŠI od Beograda!!!! Još jedna BITNIJA stvar, OVAJ KRETEN misli da će opstati na vlasti do tada ???????
    NEĆE, ni on ni sva SNS BANDA I SNS poturice, i naravno batica!!!!! Svi u rudnike, zaplena imovine, navca(bilo gde u svetu), ima da BUDU LOVLJENI,i SVUDA, I U DRUGIM DRŽAVAMA!!!!!!!
    LUSTRACIJA ZA BANDU IZDAJNIČKU, NE VAŽI !!!!!!

  7. Ne brinu se oni tu je majcica Rusija tako da je lova i lagodan zivot nasigurnom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.