Vučić u Ljuboviji: Nemci hoće da budu prvi u petoj industrijskoj revoluciji, hoćete li da propustimo tu šansu?

Ostavite komentar


  1. Nisam znao da smo mi Nemci. A ako nismo Nemci zašto prepuštamo Rio tintu takvu priliku? Šuplja ti je prica.

  2. Значи, 5% је ок, да се загаде реке, извори пијаће воде, да пресахну бунари, да се растерају људи са огњишта, да се отрује земља, посеку воћњаци, ваздух који не може да се дише, сумпорна киселина, јаловишта …. ко овде није нормалан!??? Ја лично бих платио и више да имам здраву храну и воду и да смем да отворим прозор у свако доба!

  3. Kolko je zapeo da se kopa pa ovo nije normalno, alo bre covece kakva peta tehnološka revolucija, Srbija ti zivi na minimalnu, mi jos nismo izrasli iz prve, sta si zapeo toliko

  4. Pa ko brani Nemcima da budu prvi u petoj industriskoj revoluciji, kakvu šansu mi propuštamo, pa mi nismo Nemci ne razumem.

  5. Oskare.. IDI U NEMACKU. Ostavi ti Srbiju na miru. Dosta nam je i tebe i tvog “blagostanja i zlatnog doba”. Sad je vreme da igras za nemacku reprezentaciju.

  6. kaze narodu da je rudna renta u srbiji 3% brutto, a 1% ono sto ostane drzavi. Za to ne vredi ni pomisljati na kopanje.

  7. Mi smo mala i nevazna zemlja, te nema razloga da budemo kao svi veliki koji i imaju malu rentu.
    Pitanje je cije kompanije tamo kopaju?
    Kod nas NECETE KOPATI, idite tamo gde je bolje i jeftinije.

  8. Pitanje za ceo forum: šta mislite, zašto ne kaže šta je „peta industrijska revolucija“. ?

  9. Ustavom Srbije se svakom čoveku garantuje čist vazduh i čista voda . Svako namerno zagađjenje vode i vazduha je kršenje ustava Republike Srbije , a sve ukazuje na to da da bi se to dogodilo ako bi narod dozvolio rudarenje litijuma i bora kao i drugih toksičnih tehnologija rudarenja . Svi su složni u tome da neće dozvoliti štetno rudarenje u Srbiji .NE ,NE i NE !!!

  10. Neće ni nemci da kopaju, u Saksoniji je plan da se ekstrakcija vrši iz geotermalnih voda. AV namerno meša babe i žabe.

  11. Vrati pare ljudima i kraj,što se mešaš u nešto što pojma nemaš dzaba lobiraš narod odlučuje, čao……

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.