Vučić u Nišu obećao brzu prugu, stadion, velike investicije

Ostavite komentar


  1. Da li je moguce njegovo obracanje, a da pri tome ne izgovara lazna obecanja, a sve u svrhu predizbornog marketinga.

  2. Jug Srbije je vazan kao i svaki okrug u drzavi. Ulaganja u napredak i bolji zivot je ono cemu tezimo i sto je na kraju najbitnije.

  3. Niš je mnogo napredovao poslednjih godina, odgovorno rukovodstvo grada iz pomoć vlade Srbije i predsednika dovodi do razvoja ovog grada.

  4. Sve što kaže tako će biti jer je od značaja i pruga,i investicija jer sve je to za našu decu za budućnost

  5. Predsednik opstine N. BANJA je potpuno van svake price, ne zna gde se nalazi, ne zna nista, ko je njega postavio?? Gradonacelnica takodje. Moze li neko da uradi nesto u ovoj opstini? Obezbediti makar deci bezbedan put do škole u celoj opštini. Smenite neznalice, postavite ljude koji ce pokrenuti nesto, aman……

  6. Obilazna pruga oko Nisa je od velikog značaja za Nis,s obzirom da pruga prolazi kroz sami grad.

  7. Jadne li ste vi Nišlije ako poverujete u Vučićeve laži! Taj čovek laže čim zine. Pogledajte na internetu spiskove Vučićevih laži i biće vam valjda sve jasno. Zar ste zaboravili staru srpsku izreku „obećanje ludima radovanje“?

Ostavite komentar


Ekonomija

EPS: Struju uvozimo po najnižim cenama 8

EPS: Struju uvozimo po najnižim cenama

EPS nije prinuđen da nabavlja dodatne količine električne energije, jer su remonti na vreme isplanirani i unapred je nabavljena energija po cenama daleko povoljnijim u odnosu na one koje pominjete, navodi se u saopštenju Elektroprivrede Srbije koje je pristiglo u redakciju Danasa povodom teksta “Struja iz uvoza poskupela, EPS prinuđen da je uvozi zbog remonta”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.