Vučić: Ulaganje u Pčinjski okrug

Ostavite komentar


  1. Ovaj novi krug Vucicevog ludila, ulaganja, rasta, zaposljavanja, povecavanja plata i tome slicno iz njegovog cirkuskog predizbornog repertoara, znaci treba da racuna na vasu svakodnevni medisjku podrsku? Koliko se cita bez naocara i razume bez mnogo razmisljanja ?

  2. Svako ulaganje u juzni deo Srbije je velika investicija. Napokon da nesto krene da se radi i u mom juznom kraju. Jadnom i bednom

  3. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    КОМЕНТАР:- Коментари о Преседнику Вучићу ми се у листу "данас" не објављују. Он је мени као грађанину легитимни Преседник државе. Мало "касни"(као Преседник владе ништа није учинио са министрима) да се реши "мој случај" око (не) признавања радног пензиског стажа(1981-1990…)

    Отишао сам у пензију 2013.г са 34.г радног стажа и шест плус 2 године и два месеца уписаних у радничку књижицу се добијало 42 године и 2 месеци рада у просвети; али "по казни" због уверења и стваралаштва-отишао сам у "старосну пензију" са 15% мањка плате).

    Злоупотреба и употреба категорије МОРАЛНО ПОЛИТИЧКЕ ПОДОБНОСТИ(трајала је до новембра 1981.г-а код мене се то „настављена“ до 1990.г)-па сам злоупотребом просветарске. лекарске и судске етике био шест година ван просвете, добио нервни слом, једва преживео и чак поред тога радио као грађевински радник широм бивше Југославије:Хрватској, Црној Гори, Шумадији, Неготинској Карјини-да би прехранио четворочлану породицу.

    Све то опширније -али са ИСБН-ЦИНИЗАМ једног ВАНДАЛА (када су ме "обрисали" на википедији све што сам написао о Власотинцу и околини)-да само када буде имало испред ИСБН у књигама онда ће ме "признати" да сам ТО ЈА!-оставио сам као ТРАГ у својим 23 написаних књига од свог пензионерског џепа:из етнологије, етнографије, историографије, лексикографије, народне књижевности…оставио ТРАГ за будућа поколења.

    Но, Александар Вучић и остала БУЛУМЕНТА око њега (а и пре њега) то не признаје и желели су ме мртвог у ковчег или у инвалидску пензију.
    То треба да кажу људи из УДБЕ(јер је целокупна документација или нестала или склоњена-али остао је траг документације из личне архиве у књигама и у свести људи који ће кад тад проговорити…

    Чекам да ми се потпуно правно и етички стави тачка на мој "случај", односно доплати уписани радни стаж(1981-1990-негде део негде целе године, јер једном од 2013 „вршена корекција“ ) у ОШ "Карађорђе Петровић" у село Крушевица, општина Власотинце-а тадашњи директор, секретар ОК, Преседник ОК СКС и МОК СКС су лажним папирима заједно са вичним судијама удруженога рада(сви су добро награђени са психијатрима докторима наука за писање политичко-психијтриске дијагнозе ФПИ-фанатички политички иделаист, покушали да ме лековима убију, а биле су неколико "саобраћајке" и покушаја убиства из оружја-као и тадашњег Преседника суда удруженог рада Зорана Ивошевића-данас ВЕЛИКОГ ЕВРОПЕЈЦА И СЛОБОДНО МИСЛЕЋЕГ ИНТЕЛЕКТУАЛЦА-по мени за једнократне употребе ВЕЛИКОГ БРАТА; јер колико ми је познато његов син носи неку"ногавицу" због неког КРИМИНАЛА!.
    Сви ћемо отићи са овога света, али ови људи су ЗВЕРИ-јер их(са овим данашњим простацима или жељних похлепе власти и новца-безобзира да ли су у позицији или опозицији), само ће допринети нестанку нашега рода са Балкана.

    Било бих боље да се више не гледа у "свој џеп" и велича свој ЕГО-СЕБИЧЊАСТВО или КУКАВИЧЛУК, него свако од нас треба нешто да учини за своје поколење.

    П.С ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПРЕДПАРТИСКИ ТРИК ЗА ЈУГ СРБИЈЕ ОДНОСНО ПЧИЊУ; ТО ЋЕМО ТЕК ВИДЕТИ ЗА КОЈУ ГОДИНУ. Овај народ југа Србије је научен на разне манипулације и преваре! Сви су то до сада после 90. година исте манипулације рдаили:од Шешеља, Милошевића, Драшковића, Дачића, Тадића па до Николића и Вучића. ЛАГАРИЈЕ ДО ЛАГАРИЈА!-требало би некада организовати и такав један „квиз“ после ИЗБОРА!
    Није нам лако на југу Србије, али уз Ваше БЕОГРАДСКЕ ПЛАТЕ-некако преживеће се на југу Србије!
    Научили смо ми да трпимо-а ТРПЕН СПАШЕН!
    Вама са раскошима и „Београдом на води“ са певаљкама, старлетама, тајкунима, дрогом и лаким животом-у будућности се лоше пише.
    Ми на југу Србије, опет можемо да разоремо и искрчимо некадашње оранице и почнемо да нормално живимо са моралом и нормалним животом достојан човека.

    Мирослав Младеновић Мирац, Власотинце Србија
    18.август 2017.г. Власотинце, Србија
    http://www.danas.rs/ekonomija.4.html?news_id=354105&title=Vu%C4%8Di%C4%87%3a+Ulaganje+u+P%C4%8Dinjski+okrug

    *

  4. Svi okruzi treba da budu na zavidnom stepenu razvoja,pa tako i Pčinjski okrug ne sme biti "što južnije to tužnije".

  5. до "што јужније,то ружније"!-Замазивање очију!Аца-гебелс је уложио више у свог Андреја…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.