Vučić: Uložićemo 20 miliona evra u rekonstrukciju bolnice u Somboru

Ostavite komentar


  1. To nije loše ali imam i dodatno pitanje: ima li ko da radi u toj bolnici kao što je to trenutno najaktuelnije pitanje u svim bolnicama u Srbiji pa i u Beogradu. naročito lekara specijalista pošto su većina mladih otišli u inostranstvo a stariji u privatne klinike koje su nikle ko pećurke posle kiše!

  2. 20 miliona € u REKONSTRUKCIJU. Za 2 do 3 mil € da izgradi iz temelja bolnicu. Ala se frlja sa ciframa.

    1. Ma ko ce se secati za 6 meseci sta je on lupetao.Lupeta svaki dan, ne moze niko ni popisati sve gluposti koje odvaljuje,ali za polupusmenu bratiju koja glasa za njega to je dovoljno.Cudi me da nije obecao medjunarodni aerodrom (posto vojni postoji) il mozda jeste,ne slusam budalu…

    1. A ti si kao iz tog dela Srbije, pa znaš da je potrebno ulaganje u tom delu zemlje. Dokle će te hramljati na obe noge?

  3. Komunjare vec osmu deceniju o svetlijoj buducnosti.
    A kraljevinu i narod su gotovo unistili – taj poduhvat temeljno privode kraju.
    Moje cestitke, PARTIZANI.

    1. Cestitke forwarduj „vecnoj“ braci iz Sibira koji 1944 proglasise vlascu junake iz sume..

    2. Da,da,a kralj ne živi na grbači naroda. Za sve su krivi antifašisti,partizani. Tako misli i tvoj idol,novi car(kralj je mala titula za njega). Uspostaviće novu carsku lozu,na grbači naroda,naravno.

  4. Ulaganje u zdravstvo je veoma vazno,omogucice i nova radna mesta i bolje uslove za lecenje.

  5. Najznačajnije je to da se ulaže u svaki deo Srbije. Na taj način cela zemlja korača ka napretku.

  6. Najbitnije je to da nijedan deo Srbije nije zaboravljen što se ulaganja tiče

  7. Za bolji rad medicinskog osoblja potrebni su i bolji uslovi! Svaka cast!

    1. Rekoše zdravstveni radnici,spakovaše kofere i krenuše za Nemačku.
      Svaka čast!

  8. Ulaganje u zdravstvo je sasvim normalni deo tvog posla i ostalih u vlasti i bilo je potrebno odavno to da se učini. Ne vidim razlog da to sada bude neka fama, naročito, što debelo kasnite i sve se i dalje svodi na reči. Zdravstvo ste uništlili i što se tiče ljudstva, objekata i tehnike.

  9. Svaka bolnica u okrugu je otrebna, naravno da Vučić sa svojim timom gradi budućnost.

    1. Sendvič i sok za gospođu. Sok da bude rashlađen jer je dotičnu očito udarila sunčanica.

    2. Kad gradi buducnost sto za svo ovo vreme od kad je na vlasti ne dade prioritet zdravstvu i ne izgradi i ne opremi bolnice do sada, umesto sto slupa pare u fontane, gondole, puteve kojim niko ne prolazi, aerodrom u Kraljevu koji ce praviti gubitke, ruglo zvano Beograd na vodi i milion drugih nebuloza. Stvarno si se na glavu popela sa svojim floskulama. Razumem da imas kvotu i da ti proveravaju u sns-u da li si je ispunila, ali bar napisi nesto smisleno, tipa Pink ne duguje za porez i onda stavis naslov ‘salim se’

  10. Dajte da neko popiše šta je sve, samo danas, obećao predsednik. Obratio sam pažnju na vodosnabdevanje, jer se time bavim i to što je obećao je fantazija, verujte. Bez i malo znanja o tome koliko je teško obezbediti kvalitetnu vodu za piće u Vojvodini, zbog geoloških uslova sredine (mineralni sastav….), on je prosipao obećanja, potpuno nerealna i ako je u stanju, neka samo zrenjanincima obezbedi vodu za piće, biće dovoljno od njega. I neka samo još očisti Bački kanal kod Vrbasa i dobija naklon i poštovanje. Ali…

  11. Danas je Srbija na pravom putu, a to je put napretka, razvoja i ekonomskog oporavka!

    1. Zazvoni sat i probudi Mikloša iz debelog sna.Spakova na brzinu sendvič i sok i trk na autobus na miting SNS-a koji ga je čekao.

  12. Aleksandre Vucicu, pre nekoliko godina se obecao da je prioritet ukidanje lista cekanja na onkologiji. Humana zamisao kada imamo u vidu o kakvoj bolesti se radi, 2019 pacijenti cekaju u proseku 4 do 6 nedelja na prijem u bolnicu, dakle previse dugo sto pored bolesti predstavlja dodatno psihicko opterecenje za pacijente. Nazalost imam u porodici takav slucaj pa pisem iz bolnog iskustva i traume kroz koju svi mi prolazimo. Manjak lekara i medicinskog osoblja je posebna prica. Zaposleni su preoptereceni tako da nedostaje minimum empatije za pacijente koji se bore za zivot, Uslovi..ukoliko zanemarimo pojavu slepih miseva nocu u kupatilu…skromni! Ishrana po principu bas nas briga, tako da se desava i ako pacijenti imaju plan ishrane koji n.pr. zabranjuje mlecne proizvode, da se istima za dorucak posluzuje sir, jagurt i sl. ??? Apeujem na nadlezene da se odreknu populistickih obecanja i da zaista ucine sve sto je moguce da se ovaj napaceni narod leci u uslovima dostojni coveku. Jer ovako kako jeste jednostavno nije normalno. Sram vas sve bilo za lazi i obmane koje sirite i lazna obecanja , jer se u praksi nista ne menja! Ispastamo mi, obicni gradjani. Popravite prvo SVE ono sto postoji a ne valja pa onda gradite nove bolnice, Naravo postoji mogucnost odlaska u privatnu bolnicu gde operacija kosta nekoliko hiljada evra, zackoljica jeste da vecina obolelih NEMA dovoljno para a btw jeste placala doprinose za zdrastvo.

  13. Nov klinicki centar u Kragujevcu planiran da kosta 25 miliona €!!!Sta li ce za 20.miliona €,Prepodobni u Somboru da poradi?Taman kliniku Svarcvalad sa sve Udo Brinkmanom,na celu…koji lazov…ovo je bez premca

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.