Vučić vatrogascima najavio povećanje plate od najmanje deset odsto

Ostavite komentar


  1. Da li ovaj ima spisak koji dan kome najavljuje 10% ‘povecanje’, ili on to slucajno kako mu sine ideja. Bas mu se dopada broj 10, te investicije 10mlrd, te smanjuje plate 10%, te ih povecava 10%.

  2. Плата не постоји постоји ЗАРАДА по часу рада !

  3. Ovo je zasta važno da se pripadnicima sektora za vanredne povećaju plate i omogući bolje uslove rada. Aleksandar Vučić je zaista u pravu da je pripadnocima MUP-a potrebno poboljšati životni standard.

    1. Džabe povećanje plate kada nemaš opremu ili imaš onu koja je proizvedena još 1947 godine.
      Kupite najpre novu opremu i vozila, sredite vatrogane domove, a tek onda povećavajte plate.

  4. ΛV izigrava Deda Mraza, a za razliku od njega, on deli plate zimi, leti jeseni i proleću, svima uručuje poklone, ovaj povećava platu, ko kako se javi, za 10%. Po svemu sudeći oplela ga demencija te nikako da ispuni obećanje. Lekari i medicinske sestre, profesori, načekaše se. Penzioneri čekaju već dve godine obećanog povećanja, a ne zna se koliko još će čekati, ovaj samo ih laže, a oni nestrpljivo čekaju da ga glasaju. Čime ih opčinio, lažima, a oni dementni i sve zaborave. Svako jutro je novo i dobro. ΛV je penzionersko čedo, laže ih, oni to ne primećuju, već njegovu laž misle da je najveća istina?

  5. Gospodin Obećanje, ne prestaje da nejavljuje budučnost koja nikada nije onakva kakvu on najavljuje!

  6. Gospodin ΛV izigrava Deda Mraza, a za razliku od njega, on deli plate zimi, leti jeseni i proleću, svima uručuje poklone, ovaj povećava platu, ko kako se javi, za 10%. Po svemu sudeći oplela ga demencija te nikako da ispuni obećanje. Lekari i medicinske sestre, profesori, a sada i vatrogasci načekaše se. Penzioneri čekaju već dve godine obećanog povećanja, a ne zna se koliko još će čekati, ovaj samo ih laže, a oni nestrpljivo čekaju da ga glasaju. Čime ih opčinio, lažima, a oni dementni i sve zaborave. Svako jutro je novo i dobro. ΛV je penzionersko čedo, laže ih, oni to ne primećuju, već njegovu laž misle da je najveća istina?

  7. Za sve se pitas u sve se mesas, gde dodjes tu pocinje da tece med i mleko, cas smo bogati i mozemo sve da uradimo, cas smo siroti i treba i (vi narode) mnogo vise da radite, da nije tebe nestali bi Srbija, svi su u poslednjih nekoliko godina radili pogresne stvari u vezi sa pitanjem Kosova i metohije, a onda si se pojavio i svima odrzao lekciju kako se bori za Srbiju i Kako se bori za Kosovo, bolje dobiti nesto kad imamo nista, a to nesto je nista, a bolne reforme se svele na pljacku penzionera, a lopovima i tajkunima, Dinkicu,Djelicu, Vlahovicu Kosticu, Djilasu, ni dlaka sa glave nefali, politickog oca Tomu smestio u vilu na dedinju, malo mu silno bogatstvo koje je opljackao, da sve bude parekselans mora i maceha Dragica da ga prati, nemoze da ide gola i bosa, a objekat na Kopaoniku nece sam da se srusi, tu mu toja pomoc nije potrebna, i td, i td…

  8. …A o povecanju zarada kombajnerima,nakon rekordne zetve,ovog leta…??!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.