Vučić: Verujem da ove godine možemo da dostignemo rast već i od sedam odsto

Ostavite komentar


  1. Naravno da možemo da dostigne rast od 7 odsto i hvala našem predsedniku Vučiću koji zaista radi na ekonomskom napreku i razvoju naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi.

    1. ivana, zasto tako govoris? Molim te proseta malo po jugu Srbije, stidela bi se svojih reci. Tamo jos vidis da volovi vuku taljige sa drvenim tockovima, asfalt ne postoji, mostovi, putevi su mislena imenica. Beograd se gradi ali da SNS puni svoju kasu i dzepove, draga Ivana. Srdacan Vam pozdrav.

    2. I ja sam video Elvisa, eno ga putuje Beogtradskim metroom i prugom NS Budimpesta, brze od 200 km/H

  2. Potpuno realno. Teške reforme koje smo podneli kao država i društvo daju rezultate. Novac nije rasipan, već je znalačkom ekonomijom Srbija u stanju da se izbori sa teškim okolnostima pandemije i napreduje.

  3. Ma sta 7% – 17% ako treba. Ma cak i 18%, cisto da bude paran broj, da ne bije maler.

  4. Zasto ne uhapsis one koji su uzgajali tone marihuane, vladaoce?

  5. Vučić je najbolji primjer vođe naroda, kome se uz bratsku pomoč Kineza, ponovo uvodi robovlasništvo.

  6. Raste samo spoljni dug države koliko sam čuo, a plata nešti ne vidim da raste – ista je već dvadeset godina a radim u državnoj firmi…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.