Vučić vodi kampanju preko plata zaposlenih u zdravstvu

Predsednik najavio još jednu podelu od po sto evra mladima, veće plate i penzije, nove povišice lekarima

Ostavite komentar


  1. Veliki rad i trud ulaže predsednik, što sr za ostale iz opozicije ne može reći samo zameraju.

  2. Gospodo najlakse je osudjivati tuđe postupke, sta bi po vama trebalo da radi…da ne radi nista opet ne bi bilo dobro jel tako?

  3. Da je u ovom trenutku minimlac u Srbiji 500 evra, mogli bi da prihvatimo sva demagoška obrazloženja o rastu standarda. Ovde je na snazi istorijsko socijalno raslojavanje.
    Toliko o brizi za najugroženije.

  4. plate rastu i svi su zadovoljni ali mora da se zaustavi rast cena namirnica koje nenormalno skacu…a sto se tice pomoci drzave i plata tu su svi zadovoljni…

  5. Najjednostavnije bi bilo da iz aviona ,a pred izbore bacaju novčenice sa logom stranaka,pa ko baci više mi „demokratski“ glasamo,ali samo pre izbora da ne dobijemo“kritike demokratske EU“.

  6. Nerazumno je da uopste pokusavate da objasnite na ekonomskom nivou ponasanje AV.
    U zemlji gde je javni sektor veci od privatnog ne postoji normalna ekonomija!

  7. Zasto gospodin vucic prvo nepregleda kako ti doktori rade!! Ubolnicama nema sanse za pregled ( corona) aposle radnog vremena za kes taj isti doktor radi punom parom sto onda placamo socijalno osiguranje ako ga ne koristimo??? Ilije to lecenje priusteno samo bogatim asirotinja nam netreba. !!

  8. Gospodin vucic nedaje novac iz svog djepa vec iz budjeta! Sta mislite gde ide novac koji se uplacuje u penzisko osiguranje. ? kad osiguranik umre sve sto je uplacivao to je jedna vrsra stednje za koju dobije sanduk ito naj jeftiniji,,,,, koliko je naroda pomrlo od toga familiji se daminimalac avecinom nista dok zapadne zemlje bracnom partneru daju 70 procenata od pokojnika a svoju punu penziju zadrzava. ,,,pacije se to pare poklanjaju?

  9. Vi me podsećate ba onu priču kada su srbi molili boga za kišu. Dogovor do danas nile oostignut. Jeste li vi ludi. Ode bam sanitetski kadar preko.,a vamq smeta povečanje plata njma kako bi ostali u zemlji. Vi možete plaćati privatne doktore ali prosečan čovek ne, zato jednom za razonodu budite iskreni i popteni. Ovako nikada nečete dobiti vlast.

  10. Prpa bato. Može da deli od onih para što su opljačkali a ne da se non stop zadužuje. Botovima poruka Vratiće te sve pare što ste od njega dobili i to sa kamatom kada nas pritisnu za vraćanje kredita koje on nemilice uzima zbog očuvanja vlasti.

  11. Kako u stranoj firmi država može da određuje kolika će biti plata i koliko će rasti?Nabijanje proseka država sprovodi u delu zaposlenih gde je ona poslodavac(zdravstvo,prosveta,vojska,policija sudstvo,kultura,penzije,socijala..),što može biti deo iz realnih izvora,a može i iz kredita.Džava ne kontroliše ni minimalnu cenu rada ,što poslodavci obilato koriste i manipulišu.

  12. Dajte normalne plate , normalne penzije. I vratite pokradene penzije . Krali ste ih 4 pune godine. Vucicu , sram te bilo. Necemo da te glasamo.

  13. Vucic blebece i laze 24 sata na dan i to za nase pare.,dok 70 % gradjana Srbije zivi u bedi.Molimo se Bogu da prevarant i lazov izgubi izbore pa da Tuzilastvo pocne da radi svoj posao.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.