Vučić: Vreme da se na Srbiju koja pobeđuje naviknu i svi drugi

Ostavite komentar


  1. Srbija pobedjuje sa okrecenim i asfaltiranim aerodrumom, koga vec peti put otvara da bi se teleprontovali vazduhoplovi a ni jedne jedine upotrebne dozvole nema. Sa Vucicem sve pobeda do pobede.

      1. Nisi ti Slobodan, ti si zarobljeni rob. Jos najgore sto to ni ne znas, nego sluzis okupatoru.

      2. Bolje se zvati ovan nego biti Milosevicev imenjak, ali periferno u odnosu na cinjenicu da je trenutna vlast najveca nesreca koja je Srbiju zadesila.

  2. Mi Srbi, šampioni mitinga, govora i praznorečja. Taj Vučić ne veruje nikom ni u svojoj partiji podanika, zna On zašto..i sa takvima mi pobeđujemo??? Koga?

  3. Valjda ćeš otići uskoro da izadjemo iz ovog mraka devedesetih, konačno. Praviš nas sve budalama u 21 veku. Mora biti da imaš visoko mišljenje o sebi kad lažeš bez mere i granice ubedjen da ti svi veruju. Vi „bivši“ radikali zalutali ste u novi vek. Vidite da se ne snalazite. A čitava Srbija ispašta ovaj status quo.

  4. Znam jedan gradić u centralnoj Srbiji koji ima više svijih stanovnika u Beću nego u Srbiji a takođe ima više upisanih prvaka nego u svom rodnom gradu. Zar je to pobeda?

  5. Hahaha, pobedjuje, da. Ali koga? BDP Srbije je 20% manji od 3x manje SLO. Jos da kaze da cemo gladovati ako se s vama ne druzimo, kao sto je Slobo pricao.

  6. „Vučić: Vreme da se na Srbiju koja pobeđuje naviknu i svi drugi“ Navikli bi se svi, samo nikako da se pobede razlikuju od poraza…

  7. Ovaj Vučić smatra ovaj narod za idiote,inače,ne bi pričao ove budalaštine.

    1. Interesuje me samo ko ce daA TI I SA CIME LETI SA OVOG AERODROMA

      Interesuje meko ce i sa cime da ti leti sa ovog aerodroma?

  8. Jesmo opet dali go? El sad 6:0 za nas?
    Men se cini da je ovaj potpuno odlepio…

  9. Hoces da uvedes Kraljevo Los Anđeles ili London direktan let…ajde… Lupa gluposti svaki dan, kako se sam sebi ne smuci vise.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.