Vučić: Vunica iz Lebana izvoziće se na sva svetska tržišta

Ostavite komentar


  1. P o n o s n i lupeta po svom običaju : " Izvoziće v u n i c u na s v a svetske tržišta! Kao da je reč o proizvodu koji drugi, u svetu, nemaju. Kako prostodušni narod ne shvata da to govori m a n i p u l a t o r koji ne bi smeo da upotrebljava reč d e m o k r a t i j a !

  2. Rad je osnov svakog blagostanja. Raduje me da i u nerazvijenim sredinama niču novi proizvodni pogoni. Ovo je jedini put kojim Srbija mora da ide, ako želi da bude deo EU.

  3. Ne pominje 10.000€ subvencija po radnom mestu!-Bolje da je te pare dao neobrazovanim radnicima na ruke,nego da rmbaju za bednu platu,a Turci kad potroše pare – pobegoše u jeftinije zemlje!!!

  4. Fabrika u Lebanu donece mnoge doprinose svetskom trzistu izvozom vunice, a pre svega donece nova radna mesta gradjanima sto je od velikog znacaja i za svaku pohvalu.

  5. Možete li zamisliti predsednika neke bogate države kako se hvali izvozom vunice???

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.