Vučić: Zakazao sam sastanak sa Putinom da bih ga molio za niže cene gasa

Ostavite komentar


  1. Vučić:
    „Zakazao sam sastanak sa Putinom da bih ga molio
    za niže cene gasa“
    Putin prodavac gasa??
    Prodavac magle moli prodavca gasa da spusti cenu!

  2. Moze ako kupis olupine sa ruskog otpada vojne opreme za par stotina miliona evra. A może AV da pound i svinjske glave I papke, mozda Putin voli pihtije.

  3. Znamo mi prijatelju sta si ti sve molio i sta si zaista dobio. Ne zamlacuj vise narod. Dobro mi znamo da ni kod babe nema dzabe.

  4. tražiće povoljnu cenu za nas jer nemamo para. pa kakav smo lider u razvoju u regionu i šire kada se ovako moljakamo za povoljnu cenu.

  5. Nešto ne verujem da će Putin da uzme Jovanjicu za nižu cenu gasa. Sve što je vrednije, je već u Kineskim ili Ruskim rukama.

  6. Ugovori se sklapaju uz gomilu ekonomista, pravnika, procenitelja već odavno svuda u svetu. Kod nas još prolazi priča da je neko nekoga nešto zamolio i ovaj mu to zbog patriotizma ispunio. Zaista se ovoliko nije zaglupljivao narod čak i za vreme Tita.

  7. Super, dajte Rusiji nuklearnu bazu u Srbiji pa nas zapad neće više bombardovati I imaćemo političku, ekonomsku i energetsku bezbednost

  8. Čemu dugoročni ugovori ako kupac „moli“ prodavca za isporuku robe!
    Dosta bre femkanja i pričanja lakih dečjih bajkica pred spavanje dece!

  9. Njegovi najrodjeniji da ga zamole da se ne blamira vise jer stvarno bruka i sebe i narod. Strasno

Ostavite komentar


Ekonomija

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu 10

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu

Kompanija Rio Tinto odgovorila na navode objavljene  u tkestu „Đorđević: Neki fakulteti rade za Rio Tinto, za njih je sve zeleno“ koji je dnevni list  „Danas“ objavio u štampanom izdanju od  27. jula 2024. godine. U nastavku odgovor prenosimo u celosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.