Vučić: Zarade u vojsci su povećane 70 odsto, a prosečna plata je hiljadu evra

Ostavite komentar


  1. A kada si ti bio ministar ulje je bilo 60 din a sad je 200, 1 l dizela 100din a sad je 175….. itd…

  2. cinjenica je da plate rastu,ali i cene naglo skacu…Mada raditi u vojsci danas i nije tolio lose…moze da se izdrzava solidno porodica

  3. Sta bi to moglo znaciti? Ponavlja se prica iz Avganistana! U ovoj unutrasnjoj okupaciji naroda od ovdasnjih talibana – vojske nigde! Ona je nas prepustila njima!

  4. Vucicu uz svo duzno postovanje komentar da je plata prosecna u srbiji 1000 eur ili u vojsci ako nisam dobro razumeo sve jedno je.Ti ili si postao ozbiljno drzak ili se ozbiljno drogiras.

  5. Vojska Srbije treba da bude na pijedastalu po pitanju mnogih privilegija i sva ova ulaganja u taj sektor su ulaganja u nasu stabilnost.

  6. Vojska Srbije je prvo pristojno obucena, sramota je velika bila sto nam je vojska isla okrpljena.

  7. A sta ce onda ponovo obavezno sluzenje vojnog roka? Pretpostavka je da su svi nagrnuli u vojnu sluzbu, pa za laike-diletante i nema mesta? A da Vrhovni komandant ipak ne laze (po obicaju)?

  8. Sto nema dovoljno vojske u Beogradu.Plata nije 1000€, vec 500€, stan je 250 €, troskovi stana jos 100 €, hrana, odeca, higijena jos toliko ili vise, dodatak za stan nije ni 50 €.Eto odgovora sto nema vojske u Beogradu !

  9. Koliko ulja tada za 36000,a koliko sada za 58000?Koliko hleba?mleka? Ostalo nam ne treba za zivot….

  10. Prvo slagao je za plate, drugo u vreme inflacije i time urokovanog skoka cena besmisleno je govoriti o skoku plate. To kao kad bi sps pricao da su u njihovo vreme devedesetih plate bile 10 milijardi dinara (za vreme hiperinflacine). Prava mera je potrosacka korpa, kad se odbiju racuni i skupa kirija koliko litara ulja, komada hleba i slicno moze da se kupi.

  11. Zastavniče,a šta radiš na tom dežurstvu,jel kopaš tinel ispod Munjinog brda !?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.