Vučić: Završetak južnog kraka Koridora 10 nauk za budućnost

Ostavite komentar


  1. Nema šta ovo je jedan fantastičan događaj za celu Srbiju i ujedno usuđujem se reći glogov kolac u srce već sada obesmislenih protesta 1od5miliona.

    1. jedi taj sendvic, i pazi da ti ne zastane u grlu, i razmisli koliko ce tvoji naslednici, koliko kolena otplacivati pokradeno. Ovi nazadni projekti su 5 u 1, toliko klepe dva brata i bratija da bi se nesto uradilo, a kvalitet cemo videti za godinu dana

    1. pre 60 god su kroz Bosnu busili tunele kroz koje su mogli da prodju kamioni i autobusi, a ovaj vežba na nama za buducnost, hahaha

    2. Papreno i presoljeno ‘kroćenje’ će otplaćivati i naši praunuci, a možda i njihova deca. Tempo gradnje: 4,3 km godišnje i nije za neku pohvalu. Ukupna cena: boli glava!!

    3. @nikola
      Gospodine ili vec sta ste, demokratija i borba za nju nikada i nicim ne moze biti obesmisljena a vas glogov kolac kao alat represije zadrzite slobodno za ove vase na vlasti.

      Postovanje Redakciji Danasa

  2. Nadam se da smo naučili iz teškog iskustva izgradnje Koridora X i da nam se u budućnosti kod izgradnje drugih koridora i autoputeva neće dešavati zakašnjenja i potcenjivanja klizišta.

  3. Danas je veliki dan za celu Srbiju, svaki građanin treba da bude ponosan na ovakva velika dela. Putevi spajaju ljude i podstiču razvoj ekonomije, to je budućnost Srbije.

  4. Od Salcburga do Soluna bez prekida duž cele Srbije. Respekt za poduhvat, vredi.

  5. Odlična investicija za budućnost Srbije autoput je buducnost za celu nasu zemlju i za nove investitore.

    1. Hoće li, botino? Jedna od najbesmislenijih botovskih komentara koje sam ikada pročitala. Čoveče, zar se nisi setio nečeg pametnijeg da napišeš?

  6. Kada ima volje ima i načina. Za ovaka auto put, sem volje trebalo je imati hrabrosti, energije i naći novca a ne urušiti ekonomiju, što je naš predednik Vučić ostvario na pravi način. Obećano, učinjeno Svaka čast.

  7. „Koridor 10 će ostati upamćen dugi niz godina.“-Sve dok i vaši praunuci ne otplate bar – kamate!

  8. Postovani, to je samo autoput. nista vise . Tako su nam predstavljali „gvozdenu pticu“. Ako je ovo ,sto je u normalnom svetu uobicajeno, kod nas istorijski uspeh (uz to uz ogromne kredite ) onda smo mi u velikikom problemu.

  9. Samo polako, da sacekamo godinu dana, da vidimo koliko ce da opstane, ipak, da prodje leto, pa jesenje kise, i hladna zima….pokazace rezultate naprednog projektovanja i izvodjenja, ipak ne idu zajedno kvalitet i kraduckanje.

  10. Poster iznad tunela je hit, Srbija ide putem Severne Koreje ubrzanim koracima. Ziveo Kim Jong Un i Vucic

  11. „Integral inzenjering“ kompanija koja je opljackala nas koji smo gradili „Komgrap“ ciju je pljacku predsednik javno na Tv nekoliko puta obecao da ce istraziti.

    1. Pa i moj bivsi direktor Partozanski put,firmu koja nema gde nije gradila po zemlji i Africi,doveo do stecaja,a on kao „strucnjak“ savetuje Zoranu.

  12. Uzasnuta sam slikama koje se nalaze iznad ulaza i tekstom koji iste prati…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.