Vujović: Evropski standard daleko od Srbije

Ostavite komentar


  1. Bio je ministar,hvalio se rezultatima sad istinu nam govori koju je farbao dok je bio na polozaju.Zanimljivo je šta vlast učini od čoveka i zašto dok su na vlasti ne smeju reći istinu i tu tajnu bi trebao da nam otkrije a to da smo sirotinja sad kad nije na vlasti ne treba nam objašnjavati.Moral je čudo il ga imaš il ne a on lično me prilično razočarao!!!!

    1. Klasičan “ mrčo“ voli Srbiju do zadnjeg dinara a kad spadne s vlasti tad je ogovara. Čojstvo i ljudstvo na delu.Kad ode negde iz Srbije više neće biti Srbin iz CG već Crnogorac.Dajte im još fotelja po mogućstvu direktorskih j.bali vas oni.

      1. Cestitam gospodine Ostojicu! Objavili ste komentar decenije. Nazalost, nastavice se sve po starom.

  2. Nego, zašto si bio Vučkov potrčko? Nešto šktripi. Znao si sa kim de hvataš u kolo – sa onim koji nam je pripremio tih 185 godina do normalnog života. Pranje savesti?

  3. Neki ljudi imaju obraz kao đon. Bio je ministar u vladi koja ostvaruje ovakve rezultate a sada o tome priča kao da nema nikakvog udela u tome. Što je hvalio onoliko Vučićevu politiku dok si bio na vlasti? Da ne pričam da je on prvi od ministara koji je prihvatio da odgovara na, a bogami često i branio, besmislene amandmane SNS-a kako bi sprečili opoziciju da govori u Skupštini. Gnušam se takvih ljudi.

  4. jako me zanima zašto je podneo ostavku. Neće da kaže a sigurno je neka neregularnost ili zloupotreba u okviru finansija… naredjena odozgo.

    1. Pa zna se zasto je podneo ostavku. Potpisao je neovlasceno sporazum sa Svetskom bankom da joj se ustupa Elektrodistribucija. Onda je otisao iz Srbije i iz inostranstva podneo ostavku a primljen u Svetsku banku i vise se nije vracao u Srbiju. Kako niste citali o tome, pisalo je o tome pre mesec-dva. Inace Vujovic je Crnogorac sa Savnika, otac mu je radio u Carini sirom SFRJ pa je tako Vujovic jedno vreme ziveo i u Dubrovniku. Ali eto, kod nas samo Crnogorci dobijaju takve polozaje. Ne znam da li mu je cerka ova predsednica Opstine Savski Venac, Irena Vujovic. On ima cerku iz prvog braka njenih godina i meni izgleda da mu je ona ili cerka ili neki rod jer tako je intenzivno promovisana kao buduci gradonacelnik a sada kako je Vujovic otisao za nju se slabo cuje.

  5. prvo da ste izvinite za laži dok ste bili ministar pa tek onda možete da „otvorite dušu“. Jednom vučićev sluga uvek vučićev sluga.

  6. dragi bivsi ministre ., obracate se narodu , a narod ko narod on to sve odavno ,i odavno zna .. Ali narodna mudrost je , kad corav progleda taj daleko vidi , …

  7. Smatram da je ovo na zalost istina . Vlasti Srbije su neverovatno lose .
    Manipulacija je kljucna oblast kojom s ebave .
    Umesto da odmah povecaju primanja za 100 %, i da sve dazbine i cene ostanu na sadasnjem nivou , to bi bila donja linija izdrzljivosti .
    Kada covek samo pogleda ove omunalne racune , racune za struju , za gorivo , porez na imovinu , to su harac neprijateljskih razmera ?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.