Vujović: Srbija ne ide u recesiju

Ostavite komentar


  1. Jedina i samohvalisava EVIDENTNA,, KONSTRUKCIJA ,, STE SVI , VI do jednog,,eksperta,iz,,vladajuće,Lože. Mislite LI ,, MISITRE,,VUJOVIĆU DA SE OVDE NENALAZE I ,,NEKI TAMO,, NEIDIOTI,, ŠKOLOVANIJI,STRUČNJACI OD VAS KOJI STE,SPONTANO,,KAO NIGDE GDE STE DOSADA,RADILI,, SMELI,DA PRESKOČITE USTAV K,O PREKO TRULE TARABE,,I DA ,,NASTAVITE,S VAŠIM,FISKALNIM KONSOLIDACIJAMA,,, OVAKO KAKO SE SADA,SPRDATE S NACIJOM,TEK,,6 GODINA…,,SREĆA PA VAS JE I UVEZAO ONAJ,KOJI ZA SVOJE,,GLASAČKO ,,TELO ,,PROTEPA,,ZATUCANE MASE,.S obzirom da Se stanje Osnovne Pismenosti,Graniči Ozbiljno Sa Nepismenošću,,ovakve,,ekskluzive,,i floskule koje ta,,masa,, nerazume uopšte,AL, JE BOMBASTIČNA,ostavite za,koncentrične krugove,,, odabranika,Vašeg,kadrovika,,ALI MU i,Zaviriute,,ako i smete, i u,, Radnu knjižicu,,za svaki slučaj.,UZGRED kome STE Položili zakletvu, USTAVOM SRBIJE, OBAVEZNOgrađanima koji VAS IZDRŽAVAJU, ili JEVANĐELISTI ,IZ ČIJEG,,ŠEŠIRA,, VIŠE NI NE,,VIRITE.,,SREĆOM,.,.

  2. Srbija je bankrotirala, samo nam g. Vujović to ne saopštava, već bez posledica zamajava narod a i "stručnu" javnost sa procentima i koeficijentima, dok boljševičko-cincatska mafija hara i bez skuplja krade.

  3. Drugim rečima – Srbija ide u recesiju ako sledeće godine ne dobači sa privrednim rastom letvicu od minimum 4 odsto.

  4. Hm, medijski navodi o recesiji? Recesija znači negativan rast, to bukvalno niko nigde nije napisao. U stvari sve novine su prestale da spominju bilo kakav rast od kad je postalo jasno da neće biti vođin "brz i dinamičan" od 3 i po, 4 odsto; nego jedva 1%. Olivera sinoć ni jednu reč o rastu BDP-a, najvažnijem pitanju svih pitanja i ključnom predizbornom obećanju. Sve u svemu slamnati argument ministra. Slamnati ministri ili novinari bez integriteta, veliko pitanje ko snosi veću odgovornost. Egzistencijalni strahovi nisu nikakav izgovor.

  5. sledece godine siguran rast…!!! E ako je ista u Svetu sutra sigurno,onda je madjionicar ekonomije u pravu ! Tako su slicni mu experti u aprilu siguran rast predvideli,a ono naidje susa tj. elementarna nepogoda…?? Ovo kao da je kladionicar sa tudjim novcima…??!!

  6. ma o cemu ovaj prica,neka kaze u kakvim je kombinacijama u igm.toza markovic kikinda,sprema se taj da ide za ameriku pa mu fali love da obezbedi i unuke

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.