Vujović: Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo

Ministar finansija se po kuloarima srpskog Davosa pominje kao mogući premijer Srbije; Vujović: Nemam komentar
Prvi dan Kopaonik biznis foruma obeležila različita viđenja stanja ekonomije između predstavnika vlasti i nezavisnih stručnjaka

Ostavite komentar


  1. Напредујемо фантастично. Према једним изворима смо на 8-ом месту а по другим чак на 6-ом месту најсиромашнијих земаља ове планете.

    Баш напредујемо али у само једном погледу.

  2. Ako se,,napredovanje unatraške,,k,o sa onom poslatom Crkvom na točkovima sve do RAŠKE I UNATRAŠKE,MOŽEmože smatrati, Za,,NAPREDOVANJE,,onda Je Taksativno Poređao, SVE,,Uspehe,Od kadaje Uvezen,i,,Izabran, Da Se ,,BAVI,,Ekspertizama,,U,,liderovoj,,ekonomiji,, ,,Za KOJU koju,,čudom,,JOŠ NIKO NORMALAN U SVETU,NIJE započeo da,,prati,,i Da PRIMENJUJE, A .zasnovanom na Kršenju USTAVA Nakon što je Prvo morao Da POLOŽI,,I,,NEKU TAMO ZAKLETVU,,NA,,SREĆU,,, ,,reformi,,u Pio fondu i,, prihoda,, kvaziintelektualaca i kvazielitaša, iz ,,neprijateljskih redova,,.. KADROVIKA MU.Za ovakve,Eksperte,i,,ekspertize,,bi MU Iz uvezene destinacije ROK UPOTREBE ISTEKAO,JUČE.A bilo bi i ,,Nekih Tamo Istražnih Organa,, za DELOVANJA Pod Odmah.

  3. Strašno je videti kako od nas prave budale svakodnevno. Kakvi su to stručnjaci koji samo otimanjem od najsiromašnijih mogu da napune budžet? Jesu li svesni da ta mera ima granicu koja će o glavu da im se obije? Ni jednog trenutka im nije palo na pamet da smanje plate celoj vladi i parlamentu na minimalac pa da solidarno učestvuju sa narodom u patnji? Ovako, narod neka pati, oni dobijaju basnoslovne plate da trube budalaštine, a nama svima život prođe u čekanju boljeg vremena!

  4. Znaci da vi, sobzirom koliko nam dobro ide, nemate problem sa kolekcijom luksuznih nekretnina u Vasingtonu a sa platom koju ovde imate (1000 Evra). Ko vam nadomesta razliku do primanja koje ste imali radeci napolju u finansijskom sektoru kao priznat ekspert. Verujem da niste jeli bunike patriotizma i da odande dodjete na platu od tricavih 1000 Evra. Tu zagonetku bi trebalo da obelodanite s obzirom da ovde slepo, po nalogu vaseg gazde, peljesite sirotinju i penzuonere.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.