Vujović: Zahtev Er Srbije Etihadu za otpis dugova neozbiljan

Ostavite komentar


  1. znamo da nas pljackaju surovo od pocetka. U kombinaciji sa „Arapima“. Inace, ni Etihad ne stoji tako dobro, precenili su se i ne mogu da konkurisu Emiratesu i Qataru. Tako da i oni zive na drzavnoj pomoci. Uzgred budi i receno i Lufthanza, koja je rupa bez dna

    1. Grešite. Etihad je njihovo čedo ali namenjeno za uništavanje konkurencije u Evropi. Seti se Alitalije ( u pokušaju) , Air Berlina i još par sitnih kompanija. Planski rad za račun Emirata i Qatar Airways.

  2. Sve funkcionise po oprobanom scenariju.Drzava gubi sporove pred medjunarodnim sudovima a novac se deli unutrasnjim pomagacima i stranim klijentima.Sve to placa ovaj siroti narod ,niko ne odgovara.Ovo su vazne vesti a ne one bezvezne kojima nas zatrpavaju i prave dimnu zavesu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.