Vuk Jeremić: Uspešnu ekonomiju 90 odsto čini borba protiv korupcije, sve ostalo je 10 odsto

Ostavite komentar


  1. Vuk Jeremić je skroz u pravu i na vreme daje odlične predloge i rešenja za sadašnju situaciju.

  2. Pre nego sto osnujes „Državni računovodstveni sud“ mozes sam da se prijavis za zloupotrebu milion dolara drzavnog novca koji si dao za Miladina Kovacevica. Onda cemo ti verovati.

  3. Ima tu logike, ali sada to pričaš i gde si bio kada su te bez iskustva pozicionirali na mesto ministra koje je takodje neka vrsta korupcije da ne kažemo da su te baš ovi na vlasti onda podržali za spikera UNa dok si im davao većinu u parlamentu kada se lomila vlast i kada je autokrata krenuo u osvajanje svega i da si malo dalekovid bio (kao što nisi) i tada ostao da se boriš da se DS ne uruši onako i da ovog što sebe naziva predsednikom odmah bude zaustavljen tada bi bio neki političar, a ovako si secikesa slična njemu, koji mora da ode do kraja godine svakako, ali očigledno bez tebe

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.