Za domaće turiste 100.000 vaučera naredne godine

Država obezbedila 500 miliona dinara za vaučere za subvencionisani smeštaj

Ostavite komentar


  1. Neka vrate pare koji su grada i dali za putovanja pred kotonu a drzqva donela iredbu kojom štiti pre ara gte u turistickim agencijama koje niua uElw pare

  2. To ni jedna država u Svetu nema takve odluke.To je dokaz koliko je Vlast slaba-Ko ima neka klima.Neko nema ni za leba,a država deli vaučere.Vlada nezna koga u svom Ministarstvu turizma ima.Sramota.Kad ćemo dočekati da iz pelena izadju.Tako se turizam ne razvija,presipanjem iz šupljg u prazno.Čega se pametan stidi,budala se ponosi.Ceo Svet i cela Evropa ne koriste recept Vaučera kao Srbija.

  3. Ceo Svet zapanjen u marketingu Ministarstva turizma Srbije sa vaučerima.Svi nam se smeju.
    Još malo i stižemo i na Mars.Konkurišemo najvećim tur silama Evrope sa izumom.
    Umesto da Ministarstvo rešava probleme milione eur pokradenih novaca od gradjana zbog neobvljenih aranžamana,ono deli i daje vaučere onima,koji nikada ni za autobsku kartu nemaju.Ali,stvarno,je Ministartvo turizma jedna od zadnjih rupa na svirali,a iamo ih u Vladi koliko hocemo.Naša Frula ima toliko rupa da nas je sve sramota.Dok je luda Popa,biće luda i molitva.Tako se turizam ne razvija.Bar nama sa osnovnom školom to netreba pričati.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.