Za Galeniku ponuđeno 16 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Kratka pamet i pohlepa dovode do ovoga. Partijska decenijska politika zaposljavanja takode. Mi jednostavno nismo u stanju da budemo dosledne osobe od integriteta tako da je bolje da fabriku vodi bilo ko samo ne drzava kroz partiju! Druga ponuda je ocigledno namestena jer bi inace dostavili naknadna dokumenta.

  2. Pratim zbivanja u vasoj zemlji i dobro sam obavesten kada je Galenika u pitanju .hteo bih da objasnim vasim citaocima zasto se nudi samo 16 miliona .Za vreme Djindjica Direktor Galenike je bio Dr OSTOJIC po struci Stomatolog zbog loseg poslovanja smenjen je i to je u principu normalno. Medjutim Dr Ostojic je poceo da se bavi nekretninama tako da je sazidao oko 60stanova u Beogradu i polako prodavao. Na pitanje odakle mu kapital Odgovor je radio sam 5 god. U Nemackoj sto je totalni absurd. Dr Ostojic poseduje Yahtu u Grckoj u Hrvatskoj i stanove i lokale u Vasen glavnom gradu. Dali je moguce da vase vlasti to neznaju znaci Galenika je godinama pljackana i danas njena vrednost 16 miliona . Verujem i da nikada taj covek nikome nece podneti racune za opljackan novac

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.