Zabrana uvoza ruske nafte neće dići cene benzina, ali jedna svetska okolnost bi mogla imati enormne posledice u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Interesantno 30 % jeftinija ruska nafta a mi naj skuplji u ovom delu evope, Tigar je gladan jako čini mi se

  2. A kako to objasnite mi…imamo nafte za još 75 dana, kako reče presednik, naftu iz irana, iraka i slično, placacemo minimum 20% više, i kako da ne bude poskupljenje, i to drastično, za nestašicu ce mo videti ?!

  3. Uvoz Ruske nafte u Srbiju je zabranio Vučić.Setio se da mu je deda tamo umro i nikad nie bio,e sada hoće da ide.Setio se posle 27 god da digne optužnicu protiv Hrvtske,a hoće preko njih naftu.
    TO JE BRUKA NAŠE ZEMLJE I TOTALNO NEZNANJE.
    Neće Vučić uvesti naftu nego Naftne industrije.
    Neće izvoziti voće,povrće i žitarice.
    Neće Vučić ništa izvoziti.
    Vučićevo ništa nije.Sve je vlasništvo firmi.
    Vučić može samo da zajebe da pokida odnose sa tim državama.
    Država je tu da stvori ambijent za trgovinu,a ne da se priča,kako je Vlada – država izvezla ili uvezla.Pa to samo glupander može da kaže i da pomisli tako.To rade preduzeća,one uvoze i izvoze.To je prva i osnovna tačka rada.To što se neki pred vlada i država to pričaju,to su lažovi.Država je tu da stvori ambijent i dalje nema,a ne da je država izvezla,nije država,budao ktretenska,to je izvezi Pera Djoka i ostale firme.ALI,TO KRETENI VERUJU U TO.Država dovečla dva miliona turista i sl.pa to je stavrno kretenizam.Pa to kad bi nemac rekao koliko je izvezla njegova vlada automobila.Može da kaže naša privreda.U srbiji,Komora,Vlada,ma to su izvoznici,uvoznici.Predsednik države prima nekog ko zna koga koji otvprio firmu i na otvaranju i RTS koji ko zna koliko dece sa kamerama i TV udavi.List Danas, ma to je fašistčki list,on piše što nije istina.List Danas piše šta gradjani misle i šta je tu problem.Jeste problem,treba da maše Vučiću,

  4. Glavni razlog za skok cena nafte,sadašnji i budući,je ostrašćena antiruska histerija EU u koju žele samo Vučić,SNS i LGBT .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.