Zaječar: Sneg se ne sme bacati na kolovoz

Ostavite komentar


  1. Zajecar je prelepa varos na samom istoku dicne nam zemlje.Krasili su ga bogata istorijska proslost,privredna ekspanzija.Pojava Boska Nicica i jos jednog nikogovica pre njega.Zatim propast te privrede i naravno sneg.Snega je u Zajecaru nekada bilo i do 1.maja,ali nije bilo Boska.Zajecar ima pozoriste „Zoran Radmilovic“,ali ni Zoran nije imao takvu transformaciju kao Bosko.Bosko je sve prosao,e pa nece njemu jedan maleni sneg da unisti slavni povratak u gradolnacenicku fotelju.Da se sklizne to ne verujemo jer On zivi za Krajinu do poslednjih Krajinaca.A,jos ih je taman da ociste ovogodisni sneg.Za dogodine ne verujemo.

    1. Za tvoju informaciju, i na srpskom jeziku se ono sto mi u slobodnom govoru zovemo „ulica“ kaze „kolovoz“. Nije tesko procitati koju knjigu o maternjem jeziku ako se vec busas u grudi i goris od patriotizma.

  2. sneg ne sme sa kolovoza da se ,u malim slepim ulicama gura na kapije i ulaze u kuće i dvorišta ili sme .čini mi se da da se parvaila pišu onako kako to odgovara onima kojih i pišu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.