Zakon kršili i Vlada Srbije i Milorad Grčić

Krivična prijava protiv bivšeg direktora EPS jer je obavljao funkciju iako mu je istekao mandat ne amnestira od odgovornosti resorno ministarstvo

Ostavite komentar


  1. Mića praseća glava je definitivno jedan od krivaca za sve ove silne havarije, ali definitivno ipak nije on lično prouzrokovao sve ove havarije već radnici. Negativna selekcija i javašluk i bahatost od radnika, preko direktora, do premijera i predsednika su nas doveli tu gde jesmo. Krivična prijava protiv Miće praseta neće promeniti situaciju u Srbiji ni najmanje.

  2. Zakonito je da kada pukne balon laži svi koji su u njega duvali negiraju svoje učešće. Naravno, građani znaju čiji kapacitet pluća je tu bio presudan.

  3. Predivno je slušati međusobne optužbe kriminalaca. Jedino gospođa Dolovac živi u svojoj bajci o pobedi zla nad dobrom. Veštica?

  4. ne napisaste a sasvim je jasno da je pad Grcica nastupio Vucicevom porukom da ga više ne vidi na tom mestu. Sada je nastupilo ono da su generali pametni posle bitke, odnosno krenuli su lešinari koji sede u vladi.

  5. Dokle će ova nazovimo je ministarka da vuče za nos celu Srbiju, kad se sve zna za njene manipulacije i štetu državi, pogotovu sto se tu uplicu i stranci. Gospođa Mihajlović treba pod hitno van iz vlade, a zatim krivičnom prijavom da se ispitaju sve njene mahinacije, počevši još od predhodnog ambasadora Amerike

  6. Glavni krivci su Brnabicka i Mihajlovićka,a Grcic je kolateralna steta,one su ga držale zbog ličnih verovatno prljavih interesa. On

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.