Zaposleni u RTK pisali Vučiću

Ostavite komentar


  1. Privatizacije su uglavnom tokom prethodnog perioda sluzile za bogacenje odredjenih ljudi, izvlacenjem svega iz preduzeca i uvlacenjem ih u blokade do stecaja.Verujem da se ovde jos uvek moze nesto uciniti!

  2. Koliko znam taj Milosavljević je stari kadar SPS , pa bi pismo trebalo biti upućeno dačiću.No verujem da će Vučić zaštititi zaposlene u najvećem šumadijskom elektronskom mediju.

  3. U ovoj zemlji za sve zovu Vucica, josmalo ce ga zvati da im se pokvario tlevizor, ili razbio prozor 🙂

  4. Jos jedna u nizu neuspelih privatizacija u Srbiji. Trebala bi drzava da pomogne u granicama svoje moci, pa ko god da je zbog ovoga kriv.

  5. Da je ovo jedina losa I sporna privatizacija pa I da se stresemo. Ali, eto jedan od vinovnika najstetocinskijih privatizacija koje je ekonomija 20. I 21. veka videla, kRadulovic se sada kandiduje da od pokreta napravi jos vecu stetu, odnosno stranku. Setite se ko je bio preteca losih poteza od kojh jos ne mozemo da dodjemo sebi

  6. Kako ovi problemi izlaze u javnost bas pred izbore a do sada niko i nije pomisljao na njih.

  7. Što su u KG TV čekali ostavku Jankovića, što s e njemu nisu obratili, on je bio čovek za sve žalbe hahahahaaaaaaaa ili Jeremiću, on je bio tada vlast i to apsolutna?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.