„Zaštitimo Jadar i Rađevinu“ protiv bilo kakvog dijaloga s kompanijom Rio Tinto

Ostavite komentar


  1. Sve koji na bilo koji način pokušavaju da omoguće da kompanija „Rio Tinto“ otvori rudnik litijuma u Srbiji treba uvaljati u katran i perje i ispratiti preko granice!

  2. SLAZEM SE!!! Rio Tinto, pa valjda ima i u Britaniji, u Francuskoj Svedskoj….da se kopa!!!! Odlazite iz SRBIJE!!!

  3. Svi građani Srbije treba da podrže Udruženje Zaštitimo Jadar i Rađebimu jer je to u opštem društvenom interesu. Fino se EU posetila;zašto da zagađujemo i trujemo zemlju Nemačke i Francuske, koje takođe imaju litijum, kad možemo uništavati životnu sredinu Srbije , koju smo NATO bombardovanjem osiromašenim uranijumom već donekle zagadili

  4. E, ako tako kaze profesorka spanskog i njen tata, duhoviti pravnik, onda je to to, nema rudnika. Sve ce da prijave Bernskoj konvenciji koja ce licno da dodje u Loznicu, da izlupa packe i drzavi i Rio Tintu. Kakvo strahovito i gromoglasno saopstenje za Beogradjane. Bogu hvala, nebitni ste i ti i tvoj tata. Sportski pozdrav.

  5. Ako ni oko čega Srbija ne može da se složi, litijum će izgleda biti presedan. Sto vise insistiraju, otpor je sve veći.

  6. Nije donekle zagadjena zemlja od NATO bombardovanja vec su nas urnisali. Bolesnog naroda sve vise, bolnice prepune, mladi ljudi oboljevaju i umiru.
    A neko je rekao da ce 20 godina posle bombardovanja doci to na naplatu i, evo, desava se.
    I nije to dovoljno nego raskopavaju Makis koji nas poji i sada hoce i litijumom da zagade i zemlju i reke. Pa ako to dozvolimo, bolje je da svi iskopamo rupu i da legnemo u nju. Moramo ovoj mafiji i nasoj i belosvetskoj da kazemo NE.
    Zasto nas ne ostave na miru vec jednom?!? Kroz celu nasu istoriju svi hoce Balkan, a narocito Srbiju.
    Hocemo li se opametiti vec jednom?!?
    Kada bih znala da bi ih to sprecilo, tacno bih mogla da se samozapalim ili na Makisu ili u Radjevini. Da sacuvam svojoj deci i unucima ovu nasu lapu Srbiju!
    Eto.

  7. Ovo udruzenje je tuzilo drzavu , podnelo na destine krivicnih prijava protiv odgovornih i za divno cudo je da je neko preneo njihovo saopstenje …

  8. Lopovima iz SNS nije stalo ni do vlastitog zdravlja , a posebno ni do zdravlja svoje dece, samo im je bitno da uzmu pare i da se bahate stanovima u Beogradu na vodi koji inače finansiraju svi građani Srbije a kajmak kupe Vučić , njegov bata, Mali i ostala vrhuška SNS. Proklete im bile otete i pokradene pare.

  9. To je vucko vec odradio. Neka je to nam i yreba covek ubedljivo dobio izbore i sad moze da radi sta hoce. Bravo za srbiju prodate duse za. 3000

Ostavite komentar


Ekonomija

Tabaković: Inflacija do kraja godine četiri odsto 9

Tabaković: Inflacija do kraja godine četiri odsto

Međugodišnja inflacija u julu zabeležila je rast na 4,3 odsto usled serije jednokratnih poskupljenja, pre svega hleba, usluga slanja paketa, putarina i povećanja cena pojedinih primarnih poljoprivrednih proizvoda na svetskom tržištu, koje su se odrazile i na rast cena pojedinih proizvoda i kod nas, posebno kafe i kakaoa, ocenila je danas guverne Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković na predstavljanju Izveštaja o inflaciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.