Zaštitnik građana: Nezakonito ozakonjenje

Ostavite komentar


  1. NEZAKONITO OZAKONJENJE koje je ucinjeno pre 32godine,i vodjenja sudskog spora od 1989godine koji traje i danas o parceli 4255 u centru Rabrova.A Pozarevacki osnovni sud pokusava da ozakoni otimacinu ucinjenu 1985godine."navodnom komasacijom"koja nije bila u centru Rabrova.Dali je to pravda ili nepravda?

  2. Mislim da smo mi "svetski rekorderi" u donošenju nekih besmislenih i što je još gore nezakonitih propisa.
    Nismo valjda zaboravili propis donet pre 2000-te gde neka od odredbi glasi da da vlasnik vozila koji nije platio porez ne može registrovati automobil.Ustavni sud je tu odredbu proglasio neustavnom tek negde 2002 ili 2003/ ne sećam se tačno/.
    Nedavno je opet donet propis po kome vlasnik vozila koji nije platio neku prekršajnu kaznu ne može registrovati auto????? Kakve to ima veze???
    A tek ozakonjenje bezakonja, tj. legalizacija divlje gradnje??????
    Kako se može ozakoniti nešto što nije rađeno po Zakonu? A šta sa građanima koji su radili po Zakonu-jesu li oni glupi????
    Ovo kako se radi očekujem uskoro da se donese i Zakon o ozakonjenju falsifikovanih diploma i doktorata.
    E, pa nazdravlje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.