Zašto flaširana voda poskupljuje i ko kupi profit?

Ostavite komentar


  1. Sve fabrike vode su prodate ore 20 godina stranim kompanijama i fondovima najbogatijih ljudi sveta tzv. vladarima iz senke jer je to najvredniji resurs. Provizije su u dzepovima novih milionera a starih zutih vladalaca koji su to omogucili. I najbitnije, iako oni znaju da mikroplastika negativno utice na motak, krvne sudove i jetru, neometano prodaju vodu iz plastike. Moj savet vam je da pijete zdravu i povoljnu vodu iz srpskih cesmi pa ce sledeci potez biti prodaja fabrika vode gde Srbija opet moze da ih vrati nama gradjanima. Hvala.

  2. „Proizvodjaci“ vode su shvatili da je sekta cvrsto resila da kopa litijum, bezobzira sto je narod protiv, pa znajuci da ce biti nestasica ciste vode da povecaju cene na vreme

  3. „Input“???!!! Gospode Boze!!!
    Pa zar ne moze da se kaze sastojak, sastav, element….
    Bolest je to, dragi Dragovane, a zove se Srndzovitis Aguda. Najvise napada one koji misle znaju Engleski jezik, a i one koji im objavljuju tekstove, pa im blokira neurone i sivu masu pretvara u pihtije. Onda oni krenu da „inputuju.“

  4. Na aerodromu flašica 0.5l 400din. Na kokainu se manje zaradi. Ako prodaju Bgd vodovod, a hoće, prvo što će kupac uraditi je da sreza kvalitet vode i proglasi je neupotrebljivom za piće. Drugi potez je da jedan pogon osposobi za flaširanje i krene sa držanjem kože. Živeo 5. Oktobar.

  5. Odakle kod nas pune tu vodu? Kako u Grčkoj paket vode od 6 flaša po 1,5 l košta od 1,3 eur pa na više. To znači da flaša od 1,5 l košta oko 26 dinara. Kod nas za taj novac ne možeš kupiti flašicu od 0,5 l.

  6. Potam se pitam koliko bi tek skočile cene kad bi se,nedaj bože,počelo kopati to nešto u Jadru.

  7. Jasno je zasto Zrenjaninci nemaju vodu i necemo je ni dobiti. Zato što mafija lepo zarađuje od nas koji moramo da je kupujemo. Samo naš grad mesečno za vodu daje oko 20 000 evra u dzep nekom ko samo odvrne slavinu a naša vlast im je to dranje kože sa naših leđa omogućila i dobro pazi da im taj „biznis“ ne ugrozi. Zato nema šanse da ikad dobijemo ispravnu vodu. I ne samo mi nego cela Vojvodina. Ta pljačka traje dvadesetak godina a neko se fino obogatio ali mu pohlepa još nije zadovoljena? Kad će biti dosta?

  8. pa daj da neko vreme ne kupujemo jedno mesec dana i posle toga ćebe idu u rikverc ..nema poskupljenja goriva u zadnja 2 meseca tako da ema ni opravdanja za poskupljenje….

  9. Dobili smo odgovor,ali ne i rešenje(sniženje).Zbog naših cena flaširane vode,ja sam bio šokiran kad sam u Italiji,kupio 6 x 1,5 l vode za 0,99 centi ….a tek cena na uličnim automatima …5 centi za 1,5 l gazirane vode i 2 centa za 1,5 l ne gazirane

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.