Zašto je sporazum sa Norvežanima, zbog koga premijerka traži istragu o curenju informacija, uopšte označen kao „strogo poverljiv“?

Ostavite komentar


  1. Nisu ni Norvežani imuni na mito i burazerske dogovore. Sve sumnjivo obeležiš kao Top Secret i zaštitiš svoje muljanje od radoznalih pogleda.

  2. Nece ovaj rezim vecno vladati a onda ne zaboraviti da se ispitaju svi tzv „poverljivi“dokumenti,dokumenti kojima je rezim skrivao svoj lopovluk.“ne zaboraviti na robiju poslati sve one iz rezima koji nisu na vreme,sa gomilom pokradenog,pobegli u inostranstvo.

  3. Vaše pare vaša tajna naše pare nema Tajne osim ako mislite što je vaše to je samo vaše a što je naše to je i vaše i malo naše ,neće da može tako.

  4. Ova naprednjacka bagra se ponasa kao da je Srbija njihova privatne firma.Ponasaju se kao da nikada nece sici sa vlasti,a to nikako nije dobro.Vucic im je bog i batina i niko nesme nista bez njega da uradi.To je jasno kao dan.Mislim da nam se nepise dobro.Daj boze da nisam u pravu.

  5. pitanja:
    -Zasto ej SNS vlada unistila postojece proizvodne kapacitete EPSA,
    -Zasto SNS vlada nije sagradila novu hidroelekktranu veceg kapaciteta ,
    -Predhodno s e precutkuje .Ne treba stranacu ,niti bilo kom placati da sagleda i predlozi resenja . cemu sluze kadrovi u EPSU, ministrastvu energetike i sl .da li u ovim organima nema sposobnih kadrova ..
    -Ovo ej put u potpuno unistenje drrustva ..i drzave i svega ..

  6. Kad se ima putera na glavi samo se proglase strogo poverljiva državna dokumenta! Pogledajmo rasipnički i bahati život naših političara – zar baš svi imaju bogate tetke u Kanadi?

  7. Ovo lud narod trpi ali neće dugo, prodaće ološ i EPS i javna preduzeća , vodoizvorišta i poljoprivredno zemljište , pretvaraju nas Srbistaniju.

  8. Da je cena struja ista kao u Nemackoj, eps bi prihodovao 11 milijardi evra godišnje. To vam je jedna nuklearka godišnje.

  9. Lako se vrljamo izrazima Strogo Poverljivo, Poverljivo i tome slicno. Ovo budi kod coveka tri stvari, izbegavanje tendera, moguca privatizacija nakon predloga konsultantske firme, nadam se da nije u pitanju nesto kao burazerski dogovor. Ziveli

  10. Pa GSP vam placamo mi iz Kolubare, Lazarevac. Vazno da se cene prevoza u BG nece povecati i da niko nece oporezovati BG lopove i krimnalce stanodavce. Sto je BG samo 2021. 3 puta krao SRPSKI budzet – ne smeta. Jer Srbi…
    EPS je odavno namestan mafiji, samo vi u BG to kao ne znate.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.