Zašto nadležni ne prezaju od toga da EPS uzme dodatne kredite u iznosu od milijardu evra?

Ostavite komentar


  1. Hoce li neko objasniti kako preduzece moze da bude u dugu, ako se odnose pravilne odluke? Na stranu sto EPS drzi monopol na trzistu.

  2. „…da se proširi broj građana koji su obuhvaćeni takozvanim socijalnim kartama, odnosno oni kojima bi država subvencionisala račune za struju. U tom slučaju bi moglo da dođe do onog iznosa poskupljenja struje koji bi omogućio nesmetano poslovanje EPS-a kada je reč o investicijama i remontima, jer bi socijalno ugrožene kategorije bile zaštićene.“ U ovoj sirotinjskoj zemlji osim clanova i simpatizera, svi ostali su socijalni slucajevi. Liberatrijanski ekonomisti kojima je enormni profit jedina ideja vodilja, sve bi da privatizuju. Time pomazu i Vucicu, koji ce unistiti sve drzavno i onda to budzasto „prodati“ ortacima. To i jeste cilj. Pa cemo onda sve placati. Kao zabe nas na to vec pripremaju. Poceli su od zdravstva, pa su na red stigli vrtici i fakulteti. Sada ce to biti prevoz i struja. A onda redom. Srbija ce postati zemlja neverovatno siromasnih i neobrazovanih u kojoj 1% clanova poseduje SVE.

  3. Zato što ih neće vraćati oni ,sa ko zna kolikim platama i kapitalom mutnog porekla,već mi,vi i ja sa platama na ivici života!

  4. Stanoje Ćebiću stvari su više nego jasne , iza plavuše Zorane stoji “ truli “ Zapad , ali kompletan i ona ima mesto u budućoj vladi Srbije , može da bira šta joj se sviđa od fotelja . A za dug EPS-a , Telekoma i Srbija gasa , kažu ukupno 4 milijarde evrića , zaslužan je veliki majstor od kuhinje koji 10 godina vedri i oblači , koji se razume u sve i svašta , univerzalan od rođenja , AV , AV , AV .

  5. EPS je posebna priča Srbije.
    Ma ,tu nema direktora najmanje radne jedinice da nema veću platu od Vučića bar deset puta.Dobili PDV,dobili akcizu i obavezno osiguranje od Winera ili gde su već pavili ugovore i sve na plate spičili.Ama,što su na plate spičili,nego što će jadna raja i penzije i otrpemnine za penziju da im plaća.Kad ideš u penziju iz EPSA ILI TELEKOMA,DOBIJEŠ para,da jeeeš penziju.Jer,ima neki Ološ iz Vlade da to pobije

  6. Зашто да нас прецедник и ова бела министарка не задуже још милијарду евра? Па, не враћају они, него ми, народ.

  7. Pa biće love kad Telekom zaradi od investicije od 600 mil EUR za trčanje za loptom po zelenoj travi. Čemu briga?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.