Zašto su Zrenjaninci sve siromašniji?

Ostavite komentar


  1. Propali industrijski grad, ne možeš da se setiš industrije koja je bila… Čak su i pivaru i Jugoremediju pustili da propadnu…BEK, Radijator, Minel, SERVO MIHALJ, Jugoremedija, Pivara, Proleter, Udarnik, Sloga, Begej, Zita, Slavica nastavi niz pa će biti jasnije

  2. Pa i vi (LSV) ste tome doprinuli !! Kako,pitaš se ?? Pa godinama ste podržavali g.k.“kneza“ injegovu „ekipu“ u permanentnom „pljačkanju“ i ruiniranju Zrenjanina !! Zar ne ????

  3. Zašto pitate samo te Ustaše Čankove ? Pitajte narod a narod će reći : — Najgora vlast u Zrenjaninu je došla 2000-te i još vlada ! Isti ljudi od tada do danas a stranke se menjaju od SPS -a preko DS-a i sad SNS-a ,oni samo menjaju dresove !

  4. Propali smo načisto,nekada grad sada palanka iz koje odlaze mladi,naš grad nikada nije ovako loše izgledao kao u poslednjih 15 -tak godina.Skorašnji raskol u gradskom sns osetimo mi građani,ali ćutimo,učmali smo skroz u bezumlju,pljački,nebuloznim rešenjima partijskih kadrovika…

  5. Jedan od vodecih gradova bivse Jugoslavije , unisten planski i namerno zarad Beigrada , Novog Sada , Panceva itd juce sam setao njime jer ga volim moj je tesko je gledati ga ovakvog .

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.