Zatvorili pekare, otvorili kladionice

*Prekoračenje radnog vremena se kažnjava sa 75.000 dinara, ali to ne važi za sve
U Valjevu je ostalo nerešeno pitanje noćnog radnog vremena pojedinih objekata

Ostavite komentar


  1. Никакав проблем, обухватите одлуком о скраћењу радног времена и коцкарнице и решена ствар. Сад нека покажу да су као град јаки и да брину о интересима грађана па нека истрају у позитивној одлуци која може да врати миран сан Ваљевцима. Ваљда ће се и моји суграђани који владају у мом граду једног дана сетити да и ми треба ноћу да спавамо! Некада у граду кафана сада живимо у граду кафани!

  2. Postovani "mile Valjevac" U cemu je tvoj problem,vidim pominjes "Dukat",a izvini kad to Dukat radi?Ja zivim od Dukata oko 50 metara i nisam primetio da Dukat radi kao i svi gradjani koji prodju pored pomenutog uglednon i jednom od najpopularnijih i najboljih restorana koji ima namenu raditi samo za izdavanja povodom svecanosti raznih.Takodje restoran Platani je jedan jako dobar restoran i cest sam gost u njemu i nisam primetio da ne radi jer kao sto rekoh cest sam gost tamo i taj restoran radi svakodnevno i nevidim razlog da mesate babe i zabe.Umesto da je srece pa da svi imaju posla i da rade kao nekada vi se gospodine ponosite time sto u nasem gradu na prse jedne ruke moze da se nabroje restorani koji pokusavaju da rade u ovo bedno vreme kad nemamo industrije i proizvodje i kad logicno ugostiteljstvo nam je palo na samo dno jer nazalost zila kucalica ovog grada odavno je prestala kucati.Pa cak smatrate sebe kopetentnim ako uopste znate sta taj izraz znaci da u sve to ubrajate restorane koji rade samo za organizovane svecanosti.I konkretno u pomenutom restoranu sam bio na proslavi firme u kojoj radim 22 decembra i kraj nase proslave je bio zamislite u ponoc tacno.To je sramota za ovaj grad za rukovodstvo sto i kada se ukaze prilika nama siromasnima radnicima da jedno vece u godini napornog rada se opustimo odlukom gradske vlasti o radnom vremenu obavezni fajront je u ponoc!Tako za vasu informaciju ako vec pominjete radno vreme sad sam vam rekao tacnu informaciju ali ona ja sam siguran nemoze da udovolji vasoj bolesnoj sujeti ili cemu vec!Da li se secate gospodine Mile pre 15-20 godina koliko je bilo kafana u gradu i okolini i koje su sve radile i niko nikom nije smetao a znam da se secate jer znam ko ste.A u ovom vremenu ugostiteljstvo je umrlo u ovom gradu ,to je tuzno.Evo naprimer svi se secaju cuvene Evropa kafane koja je fantasticno radila a svi sad vide kakvu sudbinu ta cuvena kafana dozivi da se u tom prostoru otvori mega market.to je tuga,to je dokaz da je ovaj grad mrtav cim nema proizvodnje nema ni novca za kafanu da se mladi provode i druze.Avi gospodine ste sujetno bolesni imbecilskog ponasanja i iznosite neistine a zbog cega to radite ni vi sami niste svesni

Ostavite komentar


Ekonomija

Intel: Prava investicija za budućnost? 8

Intel: Prava investicija za budućnost?

Ne tako davno, u novembru 2019. godine, Srbija je u Kragujevcu pokrenula svoju prvu Nacionalnu  AI platformu. Vizionarski  cilj je bio da se Srbija i njeni  istraživači stave na čelo globalne tehnologije. To je bilo mnogo pre nego što smo čuli za OpenAI-jev ChatGPT.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.